Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Uzmanları Aranıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Uzmanları Aranıyor

Mercedesteki Gece görüş İnfro-Red video görüntüsü var evet opelde yok ama opelde hızına ve hava şartlarına göre farların gösterme açısını en ideal şekilde ayarlıyor 9 farklı çeşit modu var

Videodaki görüntü gibi
    Opel Insignia - Adaptive Bi-Xenon Headlights.Check more info on my NEW BLOG: http://riwal888.blogspot.com/

The Opel Insignia gets new AFL-headlights. 2D and 3D animation of driving conditions.

Bu Videoda Karşıdan gelen araca ve önündeki araca göre uzunları kendi açıp kapatıyor

Opel Insignia - Adaptive Forward Lights (Bi-Xenon).Check more info on my NEW BLOG: http://riwal888.blogspot.com/

Opel Eye Sistemi

The Opel Eye camera, which reads and memorizes traffic signs and warns drivers when they unintentionally veer out of their lane.Check more info on my NEW BLO...

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Küçük bir düzeltme

Bluetooth sadece CD500 veya DVD800 ile gelmiyor. Eğer araç cosmo donanımlıysa, müzik sistemi CD400 veya CDC400 olsa bile Bluetooth standart.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

bir eklemede ben yapıyım DVD800'lerde 230v priz bulunuyor ama bunu belli bir seriden sonra eklemişlerdi, yanlış hatırlamıyorsam 2010'un başlarında eklendi.
        yani 2009 alacaksanız çok önemli bir bilgi değil ama model yükseltme imkanınız varsa aklınızda bulunsun.
        DVD800'e sonradan yapılan media eklentisine birde igo gibi bir navi yüklenebilirse DVD800 dört dörtlük olacak bence. aracı uzun vadeli düşünüyorsanız bunları göz önünde bulundurmakta fayda var
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Mercedesteki Gece görüş İnfro-Red video görüntüsü var evet opelde yok ama opelde hızına ve hava şartlarına göre farların gösterme açısını en ideal şekilde ayarlıyor 9 farklı çeşit modu var

Videodaki görüntü gibi
          Opel Insignia - Adaptive Bi-Xenon Headlights.Check more info on my NEW BLOG: http://riwal888.blogspot.com/

The Opel Insignia gets new AFL-headlights. 2D and 3D animation of driving conditions.

Bu Videoda Karşıdan gelen araca ve önündeki araca göre uzunları kendi açıp kapatıyor

Opel Insignia - Adaptive Forward Lights (Bi-Xenon).Check more info on my NEW BLOG: http://riwal888.blogspot.com/

Opel Eye Sistemi

The Opel Eye camera, which reads and memorizes traffic signs and warns drivers when they unintentionally veer out of their lane.Check more info on my NEW BLO...

Fatih Bey isin dogrusu zaten bu özellikler yüzünden insignia alıyoruz.

Benim en haz aldığım seylerden biri, yeni bir araç aldıktan sonra aracın bilmediğim yeni özelliklerinin ortaya çıkması. Lakin insignia'yi o kadar araştırdım ki, bu hazdan mahrum kalacağım galiba

Bu arada daha önceki mesajımda bahsettigim araçlardan ilki, yani donanımlı olan için satıcı arkadaşlarla 54.000'e anlaşdık. Su an aracı almak için yola çıkıyorum.

İnşallah bir aksilik çıkmaz.
          1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
          Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
            Küçük bir düzeltme

Bluetooth sadece CD500 veya DVD800 ile gelmiyor. Eğer araç cosmo donanımlıysa, müzik sistemi CD400 veya CDC400 olsa bile Bluetooth standart.
            Bakın bunu bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler.
            1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              bir eklemede ben yapıyım DVD800'lerde 230v priz bulunuyor ama bunu belli bir seriden sonra eklemişlerdi, yanlış hatırlamıyorsam 2010'un başlarında eklendi.
              yani 2009 alacaksanız çok önemli bir bilgi değil ama model yükseltme imkanınız varsa aklınızda bulunsun.
              DVD800'e sonradan yapılan media eklentisine birde igo gibi bir navi yüklenebilirse DVD800 dört dörtlük olacak bence. aracı uzun vadeli düşünüyorsanız bunları göz önünde bulundurmakta fayda var
              230 prizi var mı bakın iste onu bilmiyorum. önemli mi, olsa fena olmazdı. Araçta notebook kullanmam gerekiyor bazen. İsime yarardi ama eğer yoksa da aracı değiştirecek kadar önemli değil. Olmazsa olmazlar var zaten. Satıcı arkadasa sahibindendeki ilanı kaldırmasını rica ettim. O da "satıldı" diye ilanı kaldırdı. Bu saatten sonra sırf 230 pirizi için vaz gecmek etiğe sığmaz.

Aracın yazılımına müdahale etme şansım olursa navigasyon konusunda hepimiz isine yarayacak bazı degisiklikler yapabilirim bakalım zaman gösterecek. Bu aksam biniyorum otobüse, yarın sabah 06:00 gibi arabanın yanında olurum.

İnşallah hayırlı gelişmeleri bildirmek nasip olur.

Yorum

Hangi aracı almaya karar verdiniz ?

Yorum

hayırlı olsun kazasız belasız ınsaallah
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

siz aracı aldınız ama hala kendinizi tanıtmadınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem ÇAĞLAYAN
                      Hangi aracı almaya karar verdiniz ?
                      52.000 km'de 2009 model, Cosmo 1.6 Turbo Siyah.

Değişen, boya, çizik, darbe yok.
                      İki sigortacı arkadas, 3'er saat tramer, poliçe, trafik vb.kayıtlarını incelediler. Hiç bir vukaat çıkmadı.

FlexRide Sase, Sunroof, DVD800, 19" cant, ısıtma-soğutmalı hafızali ergonomik spor deri koltuk (su koltuğun adını yazmak yoruyor beni

Tek eksisi LPG. İtalyan bir kit LPG takılmış. LPG işli. Muayene ve bakım yeni.

Su an otobusteyim. Kismetse 10 saat sonra arabaya kavuşurum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                        hayırlı olsun kazasız belasız ınsaallah
                        Sagolun. Bir sorun çıkmadan, kazarız belasiz alıp gelelim, başka birsey istemiyorum.

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        siz aracı aldınız ama hala kendinizi tanıtmadınız.
                        İnsignia sahibi olmadan camiaya kabul etmezsiniz diye korkuyorum

Saka bir yana su alım ısı bir bitsin, (su an otobüste, telefondan yazıyorum) arabayla birlikte, size "yeter" dedirtecek kadar ayrıntılı bir tanışma metni sunacağım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
                          ısıtma-soğutmalı hafızali ergonomik spor deri koltuk (su koltuğun adını yazmak yoruyor beni
                          kısaca Ergonomik Spor Deri Koltuk ihihi
                          hayırlı olsun, bence ilk fırsatta lpg'yi söktürün derim
                          InsigniaTEAM

Yorum

Hayırlı olsun,yolunuz uzun keyfini çıkartın
                            Bu arada alış maliyetine +1000 tl daha eklmeyi unutmayın
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun. Kazasız, belasız binersiniz inşallah ...

O donanımdaki bir Insignia tadından yenmez. Fotoğraflarıda en yakın zamanda bekliyoruz =)

Ayrıca bende ilk fırsatta LPG'yi söktürmenizden yanayım ...

Saygılarımla ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Hayırlı olsun,yolunuz uzun keyfini çıkartın
                                Bu arada alış maliyetine +1000 tl daha eklmeyi unutmayın
                                Eklemez miyim, fazlasını ayırdım ama 1000 lira tutmaz diye düşünüyorum.

Artı olarak dönüşte, performansi ve yakıt sarfiyatini hesalayacagim tam 850 km'lik bir yol var.

Ama dürüst olayım sarfiyattan çok performansı merak ediyorum. Hanim da huyumu bildiginden "gozunu seveyim yavaş gel, 11 saatlik yolu 6 saatte gelmeye kalkma" diye uyardı. Üstüne yol bilmediğim yol, araba tanımadığım araba olunca, performans denemesini daha sonraki bir tarihe ertelemek durumunda kaldık.

Yorum

İşleniyor...
                                X