Arkadaşların yazdıklarına şunu eklemek isterim.19 jantlı araç alacaksanız yada sonradan taktıracaksanız flexi özelliği olmasına dikkat edin derim.Jant çapı büyüdükçe konfor azalıyor.Fakat flexi sistemindeki süspansiyon olayı farklı olduğu için 19 jantta bir sıkıntı yaşanmıyor (Tecrübeyle sabit )
ahhh ahhh bülent abi flexsiz aarcı aldırdın deseydin ya flex olsun diye
Arkadaşların yazdıklarına şunu eklemek isterim.19 jantlı araç alacaksanız yada sonradan taktıracaksanız flexi özelliği olmasına dikkat edin derim.Jant çapı büyüdükçe konfor azalıyor.Fakat flexi sistemindeki süspansiyon olayı farklı olduğu için 19 jantta bir sıkıntı yaşanmıyor (Tecrübeyle sabit )
Senin nasibinde yolmuş oan için filexi zafer bir sonrakine inşallah
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Öyle hemen olmaz Ben üçüncüde başardım
3. de erkeği buldu))))
hani bazıları erkek çocuk bulana kadar devam eder ya
Öyle hemen olmaz Ben üçüncüde başardım
3. de erkeği buldu))))
hani bazıları erkek çocuk bulana kadar devam eder ya
45.000'de dediğim kilometresi arkadaşlar. Bazı arkadaşlar fiyatı anlamış. 45.000 liraya böyle bir araba görsem inanın şüpheyle yaklaşırım. Siz de aynısını yaprınız
FlexRide, Deri koltuk, DVD800, Sunroof, 19" Jant, hepsi doğru.
Araçta LPG yokmuş. DEğişen yok ama 1 Parça da boya var dedi. Kalan özelliklerden de koltuklar için ısıtma var ama soğutma yokmuş.
Fiyat olarak 55.000 lirada diretti, ben de 53.000 lira teklif verdim. Tamam deseydi pazartesi gidiyordum almaya, olmaz deyince ben de üstelemedim. Numaranı kaydedeceğim, olur da razı gelirsem dönüş yaparım dedi. Hayırlısı olsun dedik, Başka araç bakacağız artık.
Bu arada çevresinde behsettiğimiz özelliklerde satılık bir insignia duyan gören olur da haber verirse gerçekten makbule geçer. Tanıdıktan araba almak çok daha mantıklı.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
Arkadaşlar uzun zamandır sitenizi takipteyim. Ve kısmet olursa yakın bir zamanda (1 hafta gibi) bir insignia ile aranıza katılacağım, lakin merak ettiğim birkaç teknik sorum olacak. Bu soruların cevabını ne kadar araştırsam da bulamadım. Aracı alırken hangi özelliklere dikkat etmem gerektiği ile konu üzerine uzman olan arkadaşlar soracığım konular ile ilgili beni aydınlatırlarsa gerçekten çok memnun olurum.
1-) Donanım paketlerinden Cosmo mu daha pahalıdır, Sport mu? Ana faklılıkları nelerdir?
2-) Bazı inceleme sitelerinde gördüğüm "opel eye" denilen olay nedir? Opelde opsiyonlar içinde göremedim, o halde bir donanım paketi ile standart gelmesi gerekir ama ne kadar incelesemde bulamadım.
3-) FlexRide denilen şase sisteminde süspansiyonun sertleşmesi araç yükseltilip alçaltılarak mı gerçekleşiyor? Bu opsiyon parasını hakediyor mu? Daha da önemlisi Konfor açısından düşünüldüğünde (ender olarak agresif kullanırım) bu sistemin bir artısı var mıdır?
4-) Sahibindende gördüğüm bazı ilanlarda "Gece Görüş" denen özellik işaretli oluyor. Bu özelliğin C500 mercedeslerdeki olay olmadığına eminim ama ne olduğu hakkında da en ufak bir bilgim yok. İnsignia'da "Gece Görüş" var mı? Yok ise ne ile karıştırılıyor, Opel eye denen özellikle bir bağlantısı var mı?
5-) Konfor açısından bakılırsa Standart koltuklar mı daha konforludur, yoksa Ergonomik Recaro Sport Koltuklar mı? Çünkü konfor açısından da bir faklılık yoksa sırf hafızalı olduğu için standart koltuk tercih etmeyi düşünüyorum.
6-) Deneyimlerinize göre en konforlu cantlar kaç inç olanlardır. 18? 19?
7-) Sunrooflardan tıkırtı geldiğine dair yorumlar okudum. Rüzgar sesi yaptıgı vs. Sunroof kullanışlı mıdır? Bu eksileri düşününce 2000 lira fazla verip dertsiz başımıza dert almayalım diyorum.
Genel sorularım bunlar arkadaşlar. Belki biraz uzun oldu ama bu soruların cevapları hangi İnsignia'yı alacağım konusunda karar vermeme sebep olacaklar.
Zahmet edip cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Not: Cevap verecek arkadaşlar tüm soruları cevaplamaya çalışmak yerine tecrübe ettikleri ve kesin bilgi sahibi oldukları 1-2 soruyu cevaplasa bile yeterli.
Aracınız şimdiden hayırlı olsun ve bilinçli bir kullanıcı olduğunuz için sizi tebrik ederim.
Gereken bilgileri herkes vermiş aynılarını tekrar söylemeye gerek yok. Ben sadece şunu belirteyim ergonomik koltuklar recaro değil, bildiğim kadarıyla recarolar sadece OPC ' de var. Ama ergonomik koltuk kesinlikle çok rahat tavsiye ederim.
Bana göre olmassa olmaz sadece
Flexride ve AFL farlar var.
Bir DVD800 kullanıcısı olarak sadece boşuna para olduğunu söyleyebilirim.
Konfora önem veriyorsanız tabiki küçük jant daha önemlidir ama görüntü açısından kesinlikle büyük jant derim.
Satan arkadas koltuklar için ozellile recaro dedi. Yalnızca sunu biliyorum su an 4120 lira isteniyor bu opsiyona. Marka belirtilmemiş, sadece "ergonomik spor deri koltuk" olarak geçiyor.
Beni asıl düşündüren sey ise deri koltukların uzun yoldaki konfor durumu. Kimi zaman tek kontakta 1000 km yol yaptıgım zamanlar oluyor. Biraz da kilolu oldugumu dusununce, özellikle sıcak havalarda terleme yapar mı?
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
Satan arkadas koltuklar için ozellile recaro dedi. Yalnızca sunu biliyorum su an 4120 lira isteniyor bu opsiyona. Marka belirtilmemiş, sadece "ergonomik spor deri koltuk" olarak geçiyor.
Beni asıl düşündüren sey ise deri koltukların uzun yoldaki konfor durumu. Kimi zaman tek kontakta 1000 km yol yaptıgım zamanlar oluyor. Biraz da kilolu oldugumu dusununce, özellikle sıcak havalarda terleme yapar mı?
ergonomik spor deri koltuk recarro değil.. ısıtma ve soğutma var. bu koltuklarda soğutma yoksa ergonomik spor değildir sadece deri koltuktur
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum