Duyuru

Collapse
No announcement yet.

radyo mp3 hatasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• radyo mp3 hatasi

selam arkadaslar
    bugun basima bir olay geldi. radyo ve mp3 birden bire gitti. ne ses aciliyor, ne de flash diske ulasiliyor ne de radyo aciliyor. boyle bir sorunla karsilasan oldumu, olduysa sorunu nasil cozdunuzz. bende CD500 mevcut.

Ynt: radyo mp3 hatasi

benimde bi gün cd yi çıkartmamıştı sonra kendi kendine düzeldi...biraz bekleyin bakalım
    F30 Sport+

Yorum

evet bekledim ve kendi kendine duzeldi. cok tuhaf bir durum, ilk defa karsilastim bu durumla.
      daha once 520d kullaniyordum ve boyle sacma sapan problemler hic basima gelmemisti.
      aracin yeni bir bebek olmasina veriyorum bu problemleri ya Allah sonunu hayrede...

Yorum

klasik opel işte kafasına göre arıza çıkarıyo kafasına göre düzeltiyor..
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
          selam arkadaslar
          bugun basima bir olay geldi. radyo ve mp3 birden bire gitti. ne ses aciliyor, ne de flash diske ulasiliyor ne de radyo aciliyor. boyle bir sorunla karsilasan oldumu, olduysa sorunu nasil cozdunuzz. bende CD500 mevcut.
          Birşey soracagım ekranda gidiyormuydu gidyorsa sonra nasıl düzeliyor .

Bende ses ,görüntü vs.. hepsi gidiyordu servis akünün kutup başını çıkarıp tekrar takıyordu sorun çözülüyordu 1-2 ay bir sorun olmuyordu bir kaç defa daha oldu garantiden değişti yaklaşık 2-3 ay oldu bu sorunu bir daha oluşmadı.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Orjinal yazı sahibi: bumerang
            selam arkadaslar
            Birşey soracagım ekranda gidiyormuydu gidyorsa sonra nasıl düzeliyor .

Bende ses ,görüntü vs.. hepsi gidiyordu servis akünün kutup başını çıkarıp tekrar takıyordu sorun çözülüyordu 1-2 ay bir sorun olmuyordu bir kaç defa daha oldu garantiden değişti yaklaşık 2-3 ay oldu bu sorunu bir daha oluşmdı.
            siz neyi değiştiniz ben tam anlamadımda?
            F30 Sport+

Yorum

CD500 değişti.
              InsigniaTEAM

Yorum

Evet cd 500 değişti

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

peki daha öncesinde böyle teyp kilitlenmesi oldu mu tek başına?
                  F30 Sport+

Yorum

bende ekran gorutusu gitmedi, navigasyon ve diger menulere erisilebiliyordu. sadece muzigin sesini acmak istedigimde hic tepki vermedi. ayrica flashbellekteki muzikleri acmak istedigimde veriler okunuyor bekleyin diye bir uyari verdi. sanki flash bellekteki verileri okumada bi sikinti cekti gibi. ama flash bellegi cikarmama ve radyoya gecmek istememe ragmen herhangi bir tepki vermedi. biraz bekledim ve kendi kendine duzeldi.

Yorum

bende cd 400 var öyle birşey olmadı hiç, ve şikayetlere bakılırsa sanırım bunlar sadece cd 500 kullananların başına geliyor...

Yorum

İşleniyor...
                      X