Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD 800 BLUETOOTH eşleşmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DVD 800 BLUETOOTH eşleşmesi

Şöyle bir gözlenimim oldu size aktarayım;

Aracımı ilk aldığımda LG KS20 telefonumla aracımı eşleştirmiştim. Onu kullanıyordum ama biraz konuşunca yada iyi çekmeyen yerlerde falan direk araç ile telefon eşleşmesi kopuyordu.Sonra aynı hattımla (AVEA) diğer telefonumu (samsung omnia) kullandım, şeytan kulağına kurşun daha bir kere bile kopmadı bağlantı ve kusursuz işliyor.Tek sıkıntı telefon rehberinde LGdekinin aksine istediğim harfteki kayıtlı üyeleri göremiyorum, 8-10 tane kayıt var hangi harfe basarsam basayım onlar çıkıyor.Daha çok incelemedim ama belki de çok kolay bir çözümü vardır.
    INSIGNIA 1.6 TURBO COSMO DVD 800 PIANO LAKE

ANKARA ODTÜ

Ynt: DVD 800 BLUETOOTH eşleşmesi

Bendede Samsung i900 var bende ise Rehberin %90 var diğerleri yok ya hafızasıyla ilgili bir sorun var yada bağzı türkçe harflerden dolayı sapıtıyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

peki o %90lık kesime istediğiniz harften ulaşabiliyor musunuz. misal salihi aramak için s harfini seçince s ile başlayan kayıtlar mı geliyor?
      INSIGNIA 1.6 TURBO COSMO DVD 800 PIANO LAKE

ANKARA ODTÜ

Yorum

cdc 400 lerde bluetooth vaar mı ekranda kullanılamaz yazıyor ?
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

NOKIA N95 marka telefonumu bluetooth eşleştirmesi yaptırdıktan sonra saatlerce beklememe rağmen hiçbir şekilde telefon rehberini göremiyorum. maad

Yorum

daha önce de N95'le uyuşmama konuşulmuştu sanırım alala
            InsigniaTEAM

Yorum

n95 8 gb ile bluetooth eşleştirmesi yapabilmen için

Nokia is an innovative global leader in 5G, networks and phones. See how we create the technology that helps the world act together

telefona kurman gerekli
              dene yapamzasan detaylarını yazarım. kullanımı zor olmasa da keşfetmek zaman alıyor.

Yorum

İşleniyor...
              X