Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kontak anahtari yaglanmasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kontak anahtari yaglanmasi

arkadaslar merhaba, opel yunanistandan elime bir mektup gecti ve sizlerle paylasmak istedim. mektupta aracinizin kontak anahtarinda simdiye kadar herhangi bir takilma olup olmadigi konusu sorulmus. eger boyle bir problemle karsilastiysaniz derhal yetkili servise giderek ilgili kisimlarin yaglanmasini isteyin demis. muhtemelen kontak takilmasi ile ilgili problemler var ve duyumlara gore ilk uretilen araclarin kontak ve ilgili yerleri greslenmemis.
    bilginiz olsun...
    selamlar.

Ynt: kontak anahtari yaglanmasi

paylaşım için teşekkürler ama bende öyle bi sorun yok, en azından arabayı servise bırtaktığıımda yoktu
    F30 Sport+

Yorum

bende de yok cok sukur. ama boyle bir problemden bahseden bir arkadas vardi sanirim donanimhaberde de okumus olabilirim..

Yorum

evet sizi orda gördüm hatırladım valla bizim siteyide takip edin olmuyor böyle
        F30 Sport+

Yorum

aslinda epeyidir o siteyide takip edemiyorum islerin yogunlugundan. ama buraya gunlukte olsa girmeye gayre ediyorum.

gorusmek uzere..

Yorum

Böyle bir sorun yaşamamama rağmen aracımı aldığım bayiden telefonla arayarak servis çağrısında bulundular. Servise gittiğimde kontak anahtarının yağlanmasıyla ilgili olarak tüm INSIGNIA'ları çağırdıklarını belirttiler.

Yorum

Evet bütün insignia ları peyder pey çağırıyorlar bunun iki sebebi var ;

Birincisi gerçekten kontak anahtarını özel bir gres yağ ile yağlıyorlar takılmaları önlemek için
              İkinciside Taşıma modunu iptal ediyorlar çünkü bağzı araçlarda kontak takılı kaldığında sistem gereği taşıma moduna geçmiş ve kullanıcılar bunu şikayet olarak yansıtmışlar opelde yazılımla bu işi çözmüş.

Taşıma modu aslında güzeldi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tasıma modu tam nedir

Yorum

Taşıma Modu

Opel Insinia ya özgü bir özellikti araç çalıştıktan sonra kontağı 20 saniye kontağa basılı tutuyorsunuz korkmayın marş motorunu etkilemiyor sonuçta bütün elektrikle çalışan komponentler kapanıyor ses sistemi alarm vs... amacı ise aracı uzun bir süre kullanmayacaksanız aracın minumum elektrik tüketimi sağlamak ve tekrar çalıştırdığınızda sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak bu modu iptal etmek için yine 20 saniye tutuyorsunuz

Servise götürmediyseniz deneye bilirsiniz.

sorun yok..

Birde turist modu var ama onu anlatmaya gerek yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

arkadaşlar benim aracın kontak anahtarında tutukluluk oluyordu. başka bir nedenden dolayı servise gittiğimde oranın yağlanmış olduğunu gördüm. çağrılma olayı olmadı bana. belkide aynı döneme denk geldi...

Yorum

İşleniyor...
                    X