1.olarak kullandıgım anahtarla yani merkezi kilitle açdıgımda farlar yanıyordu ama yedek anahtarla bunu denedimdiginde farlar yanmadı 2 anahtar arasında program farkımı var ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merkezi kilit sorunu insignia
Collapse
X
-
Ynt: merkezi kilit sorunu insignia
Aracınızı yedek anahtarla çalıştırın aracın içerisinde ki ayarlar anahtarınıza upgrade olacaktır ondan sonra diğer anahtarla gelen ayarlar yedek ilede gelmeye başlar,
Bu arada kendinizitanıtırsanız seviniriz Tanışma bölümünden,
Aramıza Hoşgeldiniz
-
iki anahtarıda programlıyabiliyorsunuz siz yedek anaktarı taktıgınızda yedek anahtarla neyi programladıysanız onlar aktif olurHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Benim merak ettiğim koltuk hafızası 1 benim anahtara ayarlı.Koltuk hafızası 2 diğer anahtara ayarlasak.Aracın kapısını açtığımızda koltuk yerine gelirken anahtarı algılayıp ona göre mi ayarlıyor?Deneyen oldu mu?2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eymenkulBenim merak ettiğim koltuk hafızası 1 benim anahtara ayarlı.Koltuk hafızası 2 diğer anahtara ayarlasak.Aracın kapısını açtığımızda koltuk yerine gelirken anahtarı algılayıp ona göre mi ayarlıyor?Deneyen oldu mu?InsigniaTEAM
Yorum
-
bence öyledir çünkü radyo ayarları kılima bile anahtara göre ayar değiştiriyorHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eymenkulBenim merak ettiğim koltuk hafızası 1 benim anahtara ayarlı.Koltuk hafızası 2 diğer anahtara ayarlasak.Aracın kapısını açtığımızda koltuk yerine gelirken anahtarı algılayıp ona göre mi ayarlıyor?Deneyen oldu mu?
Yorum
Yorum