arkadaşlar serviste bi tane insignia gördüm sahibi dışarda lpg taktırmış. manifolt delinirkende motora pislik kaçmış ve pistonları kırılmış şuanda.. 14 milyar civarı masraf varmış.. Siz siz olun garantinizi bozdurmayın.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arabalarımızın garantileri hakkında...
Collapse
X
-
Ynt: arabalarımızın garantileri hakkında...
bencede. bide sadece lpg değil eğer xenon takınca bile garanti dışı derlerse taktırmayın derim.. çünkü bu araçların parçaları gerçekten baya pahalı birazda yeni ve piyasada henüz yan sanayi v.s olmadığından yüksek fiyatlar..F30 Sport+
Yorum
-
garanti sistemi soyle eğer dısardan xenon taktırdınız servis laf etti sizi tamamen garantiden cıkartamazlar sadece far larda sorun fln olursa sadce aydınlatma sisteminin garantisi iptal edilmis olur .fakat onceden 3 tane araba kullandım araclarımda komple eksoz headers chip xenon vs vs olmasına rağmen garanti dısı hic kalmadım birazda teknk servisteki calısanlarla diyaloğunuzu iyi tutmaktan kaynaklanabilir . ilerki günlerde Chip+intercooler borularının değisimi 76mm custom downpipe +ara borular+iskender eksoz yapımı 2 tane sonsusturucu gibi bolt on modifikasyonlar yaptırmayı düsünüyorum sizlerle paylasacağım bunları artık görücez cıkartcaklarmı cıkartmıcaklarmı
Yorum
-
aslında pekte takan biri değilimdir garanti isini biraz rahat bi insan olmamanda kaynaklanabilir en kötü bakım zamanım geldiğinde 1 günde tekrar eski haline cevirebilrim o sorun değil yani güclü motorlarımız var zevkli bir araba olması için uğrascam biraz bana yavas geldi
Yorum
Yorum