2010 model cosmo 1,6t ...arkadaşlar aracımın sanki aldığımda otomatik kapı kilitleme vardı daha sonra ayarlarındanmı yoksa bir arızadan dolayımı bilmiyorum kapılar kilitlenmiyor hareket haline geçince otomatik olarak .. sıfır aldığmda vardı gibi antalyada ant oto yetkili servisi yoktur dedi ısrarla vardı dedim arac ayarları menülerinden yapamadılar yok yok dediler.foruma fazlaca giremediğimden bilgi sahibi değilim belki daha evvelden burada konuşulmuştur. varsada nasıl yapmalıyım.. saygılarımla hoşçakalınız..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2010 cosmo ARACI HAREKET ETTİRİNCE OTOMATİK KAPI KİLİTLEME
Collapse
X
-
Ynt: 2010 cosmo ARACI HAREKET ETTİRİNCE OTOMATİK KAPI KİLİTLEME
Orjinal yazı sahibi: armoni152010 model cosmo 1,6t ...arkadaşlar aracımın sanki aldığımda otomatik kapı kilitleme vardı daha sonra ayarlarındanmı yoksa bir arızadan dolayımı bilmiyorum kapılar kilitlenmiyor hareket haline geçince otomatik olarak .. sıfır aldığmda vardı gibi antalyada ant oto yetkili servisi yoktur dedi ısrarla vardı dedim arac ayarları menülerinden yapamadılar yok yok dediler.foruma fazlaca giremediğimden bilgi sahibi değilim belki daha evvelden burada konuşulmuştur. varsada nasıl yapmalıyım.. saygılarımla hoşçakalınız..
maalesef yanlış hatırlıyorsunuz, 2011 modellerde var o özellik, 2010 modellerde yok, benim araçta 2010 model, ben serviste güncellemeyle yapılabilir diye servise güncelleme & yazılım yaptırdım ama sonuç başarısız oldu....
Yorum
-
Benim aracım da var 10km/saat geçince kendi kilitleniyor
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Bende bu özellikten rahatsız olmuştum nasıl kapatırım diye sormuştum, sizde aksini istemişsiniz.
Bu özellik mevcut.
Yorum
-
2010 modellerde otomatik kilitleme yok.Sadece kilikli kapıları uzaktan açıp, belli bir süre kapılar hiç açılmazsa kendini otomatik olarak kilikliyor.INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
benim aracımda 2010 model ve navigasyon ekranında bu kapı kilitlemeyle ilgili bilgi mevcut fakat kapılar kilitlenmiyor !
Bu konuyla ilgli opel türkiyeye mail attım ama adamlar dönmedi !
Bu zamana kadar toplam 10 kez felan kilitlemiştri büyük şaşkınlık içindeyim kilitlediğinde tamamen yazılımsal bence...2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp
Yorum
Yorum