Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insignia kullanıcısı olarak bir kaç soru...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni insignia kullanıcısı olarak bir kaç soru...

Deneyelim bakalım.İnşallah buluruz.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

gökhan, arabayı gittim gördüm. çekiciyle götürüp boya korumasını yaptılar, sonra geri getirdiler bayiye çekiciyle bayinin kapalı garajına çektik. hem wax ı falan sertleşinceye kadar kapalı yerde durması iyi olur. şu anda da plaka belkiyorum. büyük ihtimalle yarın akşam çıkacak ama belli olmaz yine de. yarın akşam çıkarsa c.tesi teslim alırım artık bakalım hayırlısı.
      ekleyebilirsem bir bonus resim ekleyeceğim az sonra

Yorum

e hadi bekliyorum o zaman
        F30 Sport+

Yorum

wax uygulaması bayi tarafından yapılmadı değil mi?
          hayırlı olsun bu arada, az kaldı
          InsigniaTEAM

Yorum

Ahmet Bey hangi bayiden aldınız???

Yorum

sağol çağrı. boya koruma ve diğer uygulamalar ankara opis'le anlaşması olan, merkezi ulus rüzgarlıda bulunan 3M Car Care Center'da yapıldı. henüz bir sıkıntı olmadı, inşallah da olmaz.

Yorum

bugün kurcaladım da biraz, dvd800 var config düğmesinden araç ayarlarına girdim ama koltuk ileri geri kayması ve geri vitese takınca aynaların tekerlekleri göstermesi gibi bir seçenek göremedim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AhmetG
                  sağol çağrı. boya koruma ve diğer uygulamalar ankara opis'le anlaşması olan, merkezi ulus rüzgarlıda bulunan 3M Car Care Center'da yapıldı. henüz bir sıkıntı olmadı, inşallah da olmaz.
                  inşallah olmaz, zaten benim onu özellikle sorma sebebim bayi içerisinde yapılan wax'ların sorunlu olmasından dolayıydı.
                  dışarıda yapıldıysa zaten işi bilenler yapmıştır.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AhmetG
                    bugün kurcaladım da biraz, dvd800 var config düğmesinden araç ayarlarına girdim ama koltuk ileri geri kayması ve geri vitese takınca aynaların tekerlekleri göstermesi gibi bir seçenek göremedim...
                    Nasıl göremediniz ;

Araç konfor bölümünde menülerde açıp kapatabilirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kapı açma tuşuna iki defa basmanız durumunda kapıyı açtığınızda koltuk otomatik olarak hafızadaki pozisyonuna gelir.
                      1- Kapı açma tuşuna ilk basışta kapı açılır.
                      2- Kapı açma tuşuna ikinci basışta ise, "koltuğu hafızadaki konumuna getir" komutu vermiş oluyorsunuz.

Eğer açma tuşuna uzun basarsanız aynalar ile beraber camlar açılıyor.

Orjinal yazı sahibi: Vexx
                      Orjinal yazı sahibi: mehmet
                      Koltuğun geri gitmesi ile ilgili ayar "Config" düğmesine basıp girdiğiniz menü altındaki "Konfor Ayarları" bölümünde ..
                      Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız vede cezasız sürüşler. Aramıza hoş geldiniz.
                      Mesajınızı yeni görüyorum.Kusura bakmayın.Teşekkür ederim.Daha önce sorup öğrenmiştim.Ama beğenmedim geri eski haline aldım.Nedeni ise kapı açılınca geri gitmesi ama bindiğimizde kapıyı kapadığımızda kendi ileri gitmemesi.

Bu arada yeni farkettim cddeki müzikleri ileri alırken "rastgele" karışık olarak değiştiriyor.Aradım ama tek tek geçmeyi bulamadım.
                      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

araçı stop yapıp kontağı çektim koltuk kolay inme pozisyonundan dolayı geri gitti ve indim kilit yaptım ve uzun bastım aynalar kapandı.. işimi gördüm tekrar araca geldim kilite birdefa basarak aracı actım bir defa daha bastım koltuk pozisyonum geliyor ama dediğiniz gibi aynalar otomatik acılmamakta( BİR ARKADAŞ İKİNCİ BASIŞI UZUN SÜRE BASARSAK AYNA ACILACAK YAZMIŞ SANIRIM..)..sadec koltuk ayarımı yapıyor ve kapanan aynaları manuel yani kendi elimle acıyorum acaba benim aracta bir sıkıntımı var.. cevaplarınız için teşekkür ederim.. saygılarımla hoşçakalınız...
                        2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                        2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                        2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                        2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Açma tuşuna basılı tutarsanız aynalarla birlikte camlarda açılıyor.Bu ilk başta benimde garibime gitmişti.Kapı açmayla birlikte aynalarında açılması gerek diye düşünmüştüm.Malesef ilerde yeni bir yazılım çıkartana kadar içerden açmak durumundayız aynaları.

Yorum

ilk acılıştamı aynalar için basılı tutmam gerekiyor anlamadım
                            2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                            2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                            2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                            2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Evet.Araca yaklaştınız aynalar kapalı.Açma tuşuna basılı tuttuğunuzda aynalar açılır ancak aynalarla birlikte camlarda açılıyor o yönden pek kullanışlı değil.

Yorum

Uzun süre kapatma tuşuna basarsanız açık olan bütün camları, sunroof ve aynaları kapatır aynı şekilde
                                Uzun süre açma tuşuna basarsanız kapalı olan bütün camları, sunroof ve aynaları açar

Vexx arkadaşımızın dediği gibi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X