gökhan bence aracında flexi özelliği olduğu için sonradan taktıracağın yay uyum sağlamayabilir, yada flexinin özelliklerini kaybetmene neden olabilir, ya cooliver takcan yada bu sevdadan vazgeçecen
gökhan yayların markası nedir ?bende yay arıyorumda senin araçta güzel durmaz ihihi
KW marka abi...
hasan sanırım hakısın:S
gökhancığım sen daha sertmi istiyosun?
yok hasancğım bu sertlik iyi daha yere yakın istiyorum...
bence hiç elletme derim, orjınal yaylarını kesmeden kısaltabiliyolar, ama flexi özelliğini kaybedermi araştırmak lazım...
kim yapıyor o işi? ilk kez duydum kesmeden kısaltmayı?
maslak sanayide yapıyolar, yayları ısıtıp basıyolarmış ve boyları kısalıyormuş ama bi rivayete göre ısınan yay özelliğini kaybediyormuş, muş muş muş....
ısıtma işlemini çok afedersiniz ama millet .ıçı kırık 5-10 binliralık apaçi olarak nitelendirdiğimiz araçlara yapıyorlar abi aman deyim uzak dur, zaten sağlıklı bir uygulama değil. hiçbirşeyi riske atmaya değmez.
Flex ve yay deyince ben buna sport derim.benim araca benzer birsey olur herhalde.benimarac sizinkilere gore biraz alcaktaya.yqni sorun olmaz bence bu ikilide. Yani 1.6 sport astra ortaya cikar. ihihi
Flex ve yay deyince ben buna sport derim.benim araca benzer birsey olur herhalde.benimarac sizinkilere gore biraz alcaktaya.yqni sorun olmaz bence bu ikilide. Yani 1.6 sport astra ortaya cikar. ihihi
ama şu var abi daha öncede yazmıştım, senin araba normalden 1cm alçak, yay takılan araçlar 3-5 cm alçalıyor. amortisörde doğal olarak o kadar sıkışıyor.
bence Vauxhall'cılar bu duruma bir çözüm getirmiştir eminim
Yorum