arkadaşlar diğer arabadan kalan yayları bu arabaya taktırsam sizce nasıl olur? herhangi bir olumsuzluk yaşar mıyım kısa ve uzun vadede?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Flex ride ve yay ne dersiniz?
Collapse
X
-
Ynt: Flex ride ve yay ne dersiniz?
Orjinal yazı sahibi: FacomXSen bir test et sonra artılarını ve eksilerini bizimle paylaşırsın
Filexinin amartisör sertliği seni tatmin etmiyorsa yay taktırabilirsinF30 Sport+
Yorum
-
Yay takılan araç her zaman 2-4 cm alçaltır buda göze hoş görünen bir olaydır ama aslında yay görüntüden ziyade performansı için takılır
Takdir senin Gökhan.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Teknik olarak KVM yay ithalarçı firmasıyla ben görüşmüştüm ve bu yayların filexili modellerde kullanabilir demişti sistemi destekliyor diyordu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXTeknik olarak KVM yay ithalarçı firmasıyla ben görüşmüştüm ve bu yayların filexili modellerde kullanabilir demişti sistemi destekliyor diyorduF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: FacomXTeknik olarak KVM yay ithalarçı firmasıyla ben görüşmüştüm ve bu yayların filexili modellerde kullanabilir demişti sistemi destekliyor diyordu
Yorum
-
Gokhan coilover taktir. Flexride icin olani 2200 eur civari. Kisa vadede bence yaylar performansini artitir. Ama uzun vadede amortisorlerle uyum calismazsa Amortisorlere zarar verir. Bence taktir, 1 sene kullan. Ama bu sure icinde amortisoleri kontrol altinda tut servisde. orjinal yaylari yagla ve rutubetsiz bir yerde koru. Yaylardan hoslanmazsan veya bozulurlarsa orjinale gecersin.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Gokhan coilover taktir. Flexride icin olani 2200 eur civari. Kisa vadede bence yaylar performansini artitir. Ama kisa vadede amortisorlerle uyum calismazsa Amortisorlere zarar verir. Bence taktir, 1 sene kullan. Ama bu sure icinde amortisoleri kontrol altinda tut servisde. orjinal yaylari yagla ve rutubetsiz bir yerde koru. Yaylardan hoslanmazsan veya bozulurlarsa orjinale gecersin.
gökhan abi sen en güzelini söylüyorsun ama yay için o parayı vermek benim için hem bugun hem yarın hayalden öteye geçmez malesef:SF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: FacomXTeknik olarak KVM yay ithalarçı firmasıyla ben görüşmüştüm ve bu yayların filexili modellerde kullanabilir demişti sistemi destekliyor diyorduF30 Sport+
Yorum
Yorum