Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mp3 cd çalar sorunu....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• mp3 cd çalar sorunu....

arkadaşlar merhaba...ben aracı yeni aldım...insignia 2010 cosmo...180 hp..navtec navigasyonlu.. .2. el olduğundan kullanım klavuzu vb yoktu...ancak aracın mp3- cd çalarını çalıştıramıyorum....araç cd takılı değil deyip hata veriyor...cdyide almıyor......bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.....şididen teşekürler

Ynt: mp3 cd çalar sorunu....

Orjinal yazı sahibi: ismet
    arkadaşlar merhaba...ben aracı yeni aldım...insignia 2010 cosmo...180 hp..navtec navigasyonlu.. .2. el olduğundan kullanım klavuzu vb yoktu...ancak aracın mp3- cd çalarını çalıştıramıyorum....araç cd takılı değil deyip hata veriyor...cdyide almıyor......bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.....şididen teşekürler
    içinde cd olabilir, önce eject ( cd çıkarma tuşu)tuşuna basın, yuvada cd takılı değilde yeniden deneyin, eğer cd yi almıyırsa yuvasında sorun vardır, garantisi devam ediyorsa garanti kapsamında serviste hallederler...

Yorum

öncelikle kendinizi tanıtırsanız seviniriz
      InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

cd'yi direk içeri almaz, load tuşuna basıp sonra cd'yi içeri itmeniz lazım
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        öncelikle kendinizi tanıtırsanız seviniriz
        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

cd'yi direk içeri almaz, load tuşuna basıp sonra cd'yi içeri itmeniz lazım
        tecrübeyle sabit değil mi çağrı abi ihihi
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

KUSURA BAKMAYIN PARDON ......BEN İSMET GÜNEŞ...35 YAŞINDAYIM ANTEPTE YAŞIYORUM.......
          YANLIZ EJECT TUŞUDA LOAD TUŞUDA YOK.....VEYA BEN BULAMIYORUM.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismet
            KUSURA BAKMAYIN PARDON ......BEN İSMET GÜNEŞ...35 YAŞINDAYIM ANTEPTE YAŞIYORUM.......
            YANLIZ EJECT TUŞUDA LOAD TUŞUDA YOK.....VEYA BEN BULAMIYORUM.......
            tüm üyelerin görmesi açısından aşağıdaki linkten tanışma konusu açmalısınız;

ayrıca bu konunun yeri burası değil, teknik desteğe taşıyorum

Load ve Eject tuşu fotoğrafta yanyana duruyor, resmi tıklayıp büyütebilirsiniz

Orjinal yazı sahibi: Sensation
            tecrübeyle sabit değil mi çağrı abi ihihi
            aynen öyle haha
            InsigniaTEAM

Yorum

teşekür ettim.....

Yorum

tekrar merhaba.... o tuşlara basıldığında cd takılı değil deniliyor...ancak cdyide almıyor......herhangi bir uyarı vbde yok...

Yorum

İşleniyor...
                X