arkadaşlar merhaba...ben aracı yeni aldım...insignia 2010 cosmo...180 hp..navtec navigasyonlu.. .2. el olduğundan kullanım klavuzu vb yoktu...ancak aracın mp3- cd çalarını çalıştıramıyorum....araç cd takılı değil deyip hata veriyor...cdyide almıyor......bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.....şididen teşekürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mp3 cd çalar sorunu....
Collapse
X
-
Ynt: mp3 cd çalar sorunu....
Orjinal yazı sahibi: ismetarkadaşlar merhaba...ben aracı yeni aldım...insignia 2010 cosmo...180 hp..navtec navigasyonlu.. .2. el olduğundan kullanım klavuzu vb yoktu...ancak aracın mp3- cd çalarını çalıştıramıyorum....araç cd takılı değil deyip hata veriyor...cdyide almıyor......bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.....şididen teşekürler
-
öncelikle kendinizi tanıtırsanız seviniriz
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
cd'yi direk içeri almaz, load tuşuna basıp sonra cd'yi içeri itmeniz lazımInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriöncelikle kendinizi tanıtırsanız seviniriz
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
cd'yi direk içeri almaz, load tuşuna basıp sonra cd'yi içeri itmeniz lazımAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ismetKUSURA BAKMAYIN PARDON ......BEN İSMET GÜNEŞ...35 YAŞINDAYIM ANTEPTE YAŞIYORUM.......
YANLIZ EJECT TUŞUDA LOAD TUŞUDA YOK.....VEYA BEN BULAMIYORUM.......
ayrıca bu konunun yeri burası değil, teknik desteğe taşıyorum
Load ve Eject tuşu fotoğrafta yanyana duruyor, resmi tıklayıp büyütebilirsiniz
Orjinal yazı sahibi: Sensationtecrübeyle sabit değil mi çağrı abi ihihiInsigniaTEAM
Yorum
Yorum