KApıları açınca uzunca basma ile sunroof kendini öncekş durumuna getiriyormu ?getiriyorsa ayarı nasıl yapılıyor?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SUNROOF
Collapse
X
-
Ynt: SUNROOF
tsklr yarin ilk isin bakmak olacak ama onceden bakmistim ama sunroofla ilgili birsey yazmiyor benim menude bir sey daha soracam ama burasi baska konu ama iki saattir yeni yer acacaktim ama beceremedim 15 gun once turkiyeden fransaya gelirken km sag alt kosesinde shift diye bir yazi yazmisti bir mutten sonra tekrar yazdi bugun yine yazdi acama bu yazi neyin nesi onemli birseymi bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirimBMW 530 D gran turismo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ceyceytsklr yarin ilk isin bakmak olacak ama onceden bakmistim ama sunroofla ilgili birsey yazmiyor benim menude bir sey daha soracam ama burasi baska konu ama iki saattir yeni yer acacaktim ama beceremedim 15 gun once turkiyeden fransaya gelirken km sag alt kosesinde shift diye bir yazi yazmisti bir mutten sonra tekrar yazdi bugun yine yazdi acama bu yazi neyin nesi onemli birseymi bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Yorum
-
aracim 2011 model 2.0 dizel otomatik degil nette baktim otomatik arabalarla ilgili shift yazisi tr gibi olsa servise gitcem ama burada rendavu falan almak gerekiyor gitmedimde bakalim bu hafta bir gideyim ne diyeceklerBMW 530 D gran turismo
Yorum
-
Bazı manuel araçlarda yakıt tüketimini azaltmak için gösterge panelinde uyarı sistemi bulunuyor.Vites yükselt, küçült gibilerinden.Seninkide öyle olabilir diyicem ama her zaman çıkmıyormuş birde.telefon ile bi sor istersen abi servise
Yorum
-
Servise gitmeye gerek yok shiftin ok yonu onemli yukari ise vites buyultmen gerektigini soyluyor asagi ise dusurmeni bu tamamen ekonomik surus icin yapilan bir uygulama
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum