Arkadaslar ya bir arkadasıma arabanın keyfine varması için arabamı kullanmasını istedim çok merak ediyordu insignia'yi.. Arabayı parkederken Arac tam durmadan vitesi (P)Park'a aldı garip ve ince bir dişli sesi geldi... İlk defa başıma geldi açıkcası biraz korktumda... Sizce birsey olmusmudur sanzimana... Active selecti o kadar iyi tanımıyorum..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Vitesten gelen ses
Collapse
X
-
Ynt: Vitesten gelen ses
Orjinal yazı sahibi: AvBurakDenedim Nuri kardesim hersey normal yani gelen ses veya bi anormallik yok yapan cocuktan daha garip sesler geliyor artık. Korktum biran yani dişlilere falan bisey oldu diye.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AvBurakTeşekkür ederim Volkan bey... Umarım dislilerim saglamdir...
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: AvBurakTeşekkür ederim Volkan bey... Umarım dislilerim saglamdir...
ayrıca hareket halinde vites kolunun pozisyonunu değiştirmeyin veya N konumuna almayın. şanzımanınızın ömrü daha uzun olurESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
Yorum