Arabamda iki hafta önce ön konsoldan yani camın göğüsle buluştuğu nokta diye tahmin ettigim bir yerden özellikle klima kullanımından sonra düşük devirlerde yani 1200-1500 arası çok rahatsız edici bir ses gelmeye başladı. Servise gittiğimde test sürüşüne çıktık ve komedi başladı.. Servis elemanına düşük devirlerde ses geliyo dediğim halde arkadas Ankara asfaltlarını kazıdı sagolsun 3500 devirden aşağı inmedi. Servise geri döndüğümüzde ise "beyfendi ses gelmiyor Araçlar benden korkar!!" gibi bi espri yaptı ama cidden ses kesildi ta ki düne kadar... Yine başladı bu ses yani evimin yolu biraz toprak orda ki sarsıntıdan mı yoksa cidden bir sorun mu var anlayamadım... Çok sinir bozucu bir ses sanki motora sinek kaçmış gibi(farkındayım benzetme garip oldu) bir ses.. Daha önce basına gelen varsa bir yardımcı olabilir mi yani servise gidince kesiliyor bir anda...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ses nerden geliyor???
Collapse
X
-
Ynt: Ses nerden geliyor???
servisteki usta resmen test etmiş aracı anlaşılan sorsaydınız ilk defa mı dizel 160 HP Cosmo kullanıyosunuz diye aracın performansını beğendiyse sipariş geçer artık kendine
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
2 hafta önce başladı benim arabada kuş sesi, klima çalışırken aniden pırrr pırrr diye gelmeye başladı. OPEL Gerçek'e götürdüm klima kompresörü değişecek dediler, parça garantiden gelecek ama 2 hafta bekleyeceğim. Benim araba ilginç bir şekilde araba ve klima stop ettikten sonra bile 15 dakika ses çıkarıyordu. Harbiden kuş var sandım.Insignia 2011 Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bapu2 hafta önce başladı benim arabada kuş sesi, klima çalışırken aniden pırrr pırrr diye gelmeye başladı. OPEL Gerçek'e götürdüm klima kompresörü değişecek dediler, parça garantiden gelecek ama 2 hafta bekleyeceğim. Benim araba ilginç bir şekilde araba ve klima stop ettikten sonra bile 15 dakika ses çıkarıyordu. Harbiden kuş var sandım.
Cemil abi duymasın2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: bapu2 hafta önce başladı benim arabada kuş sesi, klima çalışırken aniden pırrr pırrr diye gelmeye başladı. OPEL Gerçek'e götürdüm klima kompresörü değişecek dediler, parça garantiden gelecek ama 2 hafta bekleyeceğim. Benim araba ilginç bir şekilde araba ve klima stop ettikten sonra bile 15 dakika ses çıkarıyordu. Harbiden kuş var sandım.
Cemil abi duymasın
yinemi başladı kuş muhabbeti benim kuş sesleride servise girdikten sonra kayboldu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmenBiri KUŞ mu dediSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum