Merhaba ben ve babam foruma bursadan katılıyoruz. (daha doğrusu sadece ben) İnsigniamız son 1 aydır hiç gitmiyor daha doğrusu babam öyle söylüyor ve bende öyle hissediyorum çünkü eskiden gaza dokununca koltuğa yapışıyordum şimdi ise araba bağırmaktan başka birşey yapmıyor acaba turbosunda bir sorun olabilirmi? alala
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araba gitmiyor! :S
Collapse
X
-
Ynt: Araba gitmiyor! :S
Orjinal yazı sahibi: insignia jıMerhaba ben ve babam foruma bursadan katılıyoruz. (daha doğrusu sadece ben) İnsigniamız son 1 aydır hiç gitmiyor daha doğrusu babam öyle söylüyor ve bende öyle hissediyorum çünkü eskiden gaza dokununca koltuğa yapışıyordum şimdi ise araba bağırmaktan başka birşey yapmıyor acaba turbosunda bir sorun olabilirmi? alala
Birde gücü alışmak diye bir kavram var benim ilk tavsiyem başka bir araç binin kullanın insignianın ne kadar iyi gittiğini hissedeceksiniz veya emsal güclerde bir araç ile ufak bir deneme yapın derim...
Gereksiz yere servise gidip aracın orasına burasına elletmeye karşı olduğum gibi servis kaydının çoğalmasıda iyi değildir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXSihirli yöntemi Deneyin Akünün Kutup başını söküp takın düzelecek Tecrübeyle sabittir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insignia jıarabayı bugün servise götürdük adam birşey olmadığını söyledi ama ben adamın iyi bir şekilde baktığını düşünmüyorum çünkü araba kalkışta vw caddye bile yetişemedi
Siz aracınızın performansını kalkışta değilde 3. vites roolingde test edin derim...
Yorum
-
3. viteste çok fenaa geçen Eskişehir yolunca bi scricco kapışalım edasına girdi 4 ten 3 e çektim sonra 4 5 derken dikiz aynasından zor görünüyordu ama gece performansı daha iyi hava koşulları gerçekten etkiliyor... Bir de benim aracın debriyajına sonuna kadar bastığınızda çıtırtı geliyor corsada da vardı. Side de var mı öyle bir durum?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: paTRiot3. viteste çok fenaa geçen Eskişehir yolunca bi scricco kapışalım edasına girdi 4 ten 3 e çektim sonra 4 5 derken dikiz aynasından zor görünüyordu ama gece performansı daha iyi hava koşulları gerçekten etkiliyor... Bir de benim aracın debriyajına sonuna kadar bastığınızda çıtırtı geliyor corsada da vardı. Side de var mı öyle bir durum?
Her zaman dediğim gibi araçlardan yaz sıcağında iyi performans beklemek yanlış bir durum araç ne akdar soğuk hava emişi sağlarsa o kadar verimli ve performanslı gider ki bunun en güzel örneği nitrodur
Nitro : motora -40 derece üstü ani hava girişi sağlamaktır motoru delirtmek bir nevi...
Yorum
Yorum