Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arabam serviste yatıyor:(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: arabam serviste yatıyor

abi öncelikle geçmiş olsun.

içine kurt düşürmek istemem ama,
    beynin stoğunu yapmak mümkün olacak şey değil diye biliyorum.
    çünkü çok fazla sorun çıkartmıyor ve araç sayısına göre üretiliyormuş.
    Çorum'da bir özel servis Astra'nın beynini bozdu, bu dediğim araç sayısına göre beyin üretilmesinden dolayı yetkili serviste uzun süre yeni beyin beklediler.

umarım sende beyinle ilgili problem olmaz.
    InsigniaTEAM

Yorum

çağrı bugun bana bi araç kiraladılar arabam çıkana kadar kullabilirmiş artık herşey onların zararına bekledikçe günlük en az 100 liraları gider
      F30 Sport+

Yorum

gökhan aradınmı opel merkezi sorun için kaç gün beklermiş dediler varmı bi gelişme?
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

güya pazartesi beyin gelcekmiş öyle dediler bende aramadım sen ne yaptın?
          F30 Sport+

Yorum

aractaki tüp varsa ondan kaynaklanabilrde olmayabilrde cünkü ilk arac calısırken benzinle calısıyor diye biliyorum insallah sorunun cozülür

Yorum

mert sorun soğukken var aslında her zaman var
              F30 Sport+

Yorum

bendede öyle fakat bunun elektronik gaz kelebeğinden kaynaklanıyor pedalın hassasiyetini arttırmak icinse yani iyi bir mapper ile chip yaptırmak çözümdür hem daha az gaza basacağımız için az yakıcaz ve pedalda hassasiyet artıcak dokunduğumuz anca istediklerimize cvp vercektir, 180 hp sek 220 240 lara kadar yolu olduğunu soledi tuner ım . buaralara chip konusuna cok kafayı yordum kesinlikle yaptırmayı düsünüyorum fakat senin sorunun daha farklı sanırsam insallah cözülür üzüldüm biraz uzuncana oldu

Yorum

....
                  F30 Sport+

Yorum

chip konusunda 3 haftadır arastırma yapıoyorum hazır chip e karsıyım yani süperchips vs vs gibi markalara . ben kendi aracıma benim istedğim sekilde yolda giderken veya dyno üzerinde ayar yapılmasından yanayım yurtdısında sadece chip ye krank ta 230hp alanlar var . ve TR de chip isinde uzmanlasmıs insanlar var bakalım sanırsam forumda daha önce chip yaptıran yok galiba ilk kobay ben olucam sanırsam bunların hepsini after before seklinde paylascam sizlerle bu hafta en gec cuma günü istanbul maslak sanayi Pasaoğlu serviste Dyno ya cıkartıcam bakalık stock olarak arabalarımız kaç hp cıkartıcak hakkaten 180 mi görücez

Yorum

ama öncesinide sonrasınıda iyice fotografla ve ilk olduğunu unutma) bizim sitenin kanı biraz yavaş akar sen öncü ol bize
                      F30 Sport+

Yorum

benden sora chip e yoğun ilgi olcağına eminim tabiki paylasıcam

Yorum

İşleniyor...
                        X