Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kalite kontrol

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kalite kontrol

arkadaşlar bana arabayı aldığım bayiden bir posta geldi.''aracın kendi kendine taşıma moduna geçmesini engellemek amacıyla'' düzenli olarak kalite konrolleri yapılacakmış.bu cümleden birşey anlamadım.sizi de çağırdılar mı
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Ynt: kalite kontrol

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
    arkadaşlar bana arabayı aldığım bayiden bir posta geldi.''aracın kendi kendine taşıma moduna geçmesini engellemek amacıyla'' düzenli olarak kalite konrolleri yapılacakmış.bu cümleden birşey anlamadım.sizi de çağırdılar mı
    Bu seçenek araç uzun süre kullanılmayacağı zaman devreye sokulan bir özelliktir bu özellik aktif olduğunda aracınızda müzik sistemi ve gereksiz bütün elektrikle çalışan sistemleri kapatır ve minumum elektrik tüketimi olur bu da akünün bitmesini boşalmasını önler aktif hale getirmek için araç çalışır durumda iken yaklaşık 20 saniye kontağı basılı tutuyorsunuz (Normal araçlarda denemeyin sadece insignia için geçerlidir) dikkat ederseniz kontağı çevirdiğinizde anhtar yarım kademe geri geliyor bağzı araçlarda burdaki geri gelme işlemi olmadığı için taşıma moduna giriyor düzeltmek için özel bir yağ ile yağlamıyor taşıma modundan tekrar normal hale getirmek için yine 20 sn kontağı basılı tutuyorsunuz.

Kısaca taşıma modu bu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

teşekkürler açıklama için FacomX, Uğur kardeşimizin dediği bilgilendirme formu bana gelmedi....

Yorum

banada bir şey gelmedi
        F30 Sport+

Yorum

Opel belli seri numaralarına gönderiyor diye biliyorum bağzı sorunlar bağzı serilere mahsus olabiliyor.

Yorum

taşıma modundan çıkmak için ne yapılıyo...

Yorum

taşıma modundan iptal etmek için yine 20 sn kontağı basılı tutuyorsunuz.

Yorum

Fatih abinin dediği gibi belli seri numaralarına geliyor, arabayı babana ver de servise götürsün, önemli birşey yok
                InsigniaTEAM

Yorum

kontağı basılı tutuyo derken tam olarak anlaşılmadı kontağı tekrar sağa doğru yani çalıştırmak için kontağı sağa çeviriyoz ya aynen o şekildemi sağa çevireceğiz.
                  2009 1.6T Edition-Elegance Teknik Gri FLYAUDİO NAVI

Yorum

Kontağı çeviriyorsunuz ve bırakmıyorsunuz marş basmaya devam ediyorsunuz ama motor çalıştıktan sonra marş motorunu kullanmıyor 20 sn sonra taşıma modu devreye girip çıkartılıyordu ama artık modu aktif gelmiyor yazılım yüklenmemiş olan araçlarda bu hala geçerli

Yorum

Aracı kitleyip gitseniz bile arac aküden enerji kullanmaya devam eder arkadaşlr gerek sensörler gerek ıvır zıvır için uzun süreli çalıştırıp kullanma durumu olmadıkca buna şarj deniyor o zaman akümüz arac durduğu yerde biter bunun öçnüne gecilmesi adına bu uygulama var...

Yorum

daha neler okuyacaz yarabbim ihihi
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu nedir yav

Yorum

İşleniyor...
                          X