arkadaşlar bana arabayı aldığım bayiden bir posta geldi.''aracın kendi kendine taşıma moduna geçmesini engellemek amacıyla'' düzenli olarak kalite konrolleri yapılacakmış.bu cümleden birşey anlamadım.sizi de çağırdılar mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kalite kontrol
Collapse
X
-
Ynt: kalite kontrol
Orjinal yazı sahibi: insigniaTarkadaşlar bana arabayı aldığım bayiden bir posta geldi.''aracın kendi kendine taşıma moduna geçmesini engellemek amacıyla'' düzenli olarak kalite konrolleri yapılacakmış.bu cümleden birşey anlamadım.sizi de çağırdılar mı
Kısaca taşıma modu bu
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Kontağı çeviriyorsunuz ve bırakmıyorsunuz marş basmaya devam ediyorsunuz ama motor çalıştıktan sonra marş motorunu kullanmıyor 20 sn sonra taşıma modu devreye girip çıkartılıyordu ama artık modu aktif gelmiyor yazılım yüklenmemiş olan araçlarda bu hala geçerli
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Aracı kitleyip gitseniz bile arac aküden enerji kullanmaya devam eder arkadaşlr gerek sensörler gerek ıvır zıvır için uzun süreli çalıştırıp kullanma durumu olmadıkca buna şarj deniyor o zaman akümüz arac durduğu yerde biter bunun öçnüne gecilmesi adına bu uygulama var...
Yorum
Yorum