Duyuru

Collapse
No announcement yet.

soluk ekran aydınlatması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• soluk ekran aydınlatması

arkadaşlar dün araçla giderken göstergeler ve ekran aydınlatması soluklaştı bi süre sonra tekrar canlandı ama sonra tekrar soluklaştı.NEDEN?
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Ynt: soluk ekran aydınlatması

Tesisatta tutarsızlık var gibi gerliyor bu nu devamlı yapıyorsa servise gidin soketlerden biri yerine tam oturmamıştır serviste düzeltirler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tesisatla alakasi yok arkadaslar eger aksam uzeri ise (ikindi ile aksam arasi hava ne karanlik ne de aydinlik ise) bu olayi yapiyor.hava tam karardiginda ekran parliyor ben de de oluyor bu olay...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
        tesisatla alakasi yok arkadaslar eger aksam uzeri ise (ikindi ile aksam arasi hava ne karanlik ne de aydinlik ise) bu olayi yapiyor.hava tam karardiginda ekran parliyor ben de de oluyor bu olay...
        Havaya göre değişimi ilk defa sizde duyuyorum eminmisiniz

Yorum

bence arkadaş farklı bi solukluktan bahsediyor sizin dediniz başka bişey
          [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

evet akşamüzereydi.galiba bu nedenle ama yinede emin değilim.eyvallah.
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

havadan değil havanın kararması durumundan oluyor her araba olur farlar açıkken hani iç mekan ışıkları soluklaşır ya onu farketmişsin sanırım.
              F30 Sport+

Yorum

arkadaşlar sorunu bir daha okuyalım

"arkadaşlar dün araçla giderken göstergeler ve ekran aydınlatması soluklaştı bi süre sonra tekrar canlandı ama sonra tekrar soluklaştı.NEDEN?"

Bu durumun havanın kararmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum

Yorum

benim arabada farlar bazen yanıyor akşam üzeri bazen geri kapanıyor o zaman bu söylenen aynen oluyor
                  F30 Sport+

Yorum

soluklaşma olayı arkadaşların söylediği gün kararmasından ya da aracın havanın karardığını algılamasından kaynaklanıyor, far sensörünüzü gündüz (güneşli günde) açın ya da kapatın ya da farları açın manuel olarak ekran aydınlatmasının daha parlak olduğunu göreceksiniz, ya da gece aracın farını kapatsanız bile ekran parlaklığı artmayacaktır. farın durumu ne olursa olsun (manuel ayarlamalarda özellikle) araç kendi algıladığı gündüz/gece moduna göre fardan bağımsız olarak ekran parlaklığını sağlar. inanmayan arkadaş denesin ben denedim çünkü. aracınızda bozukluk yok, algılama hatası var (özellikle hava kararırken ya da aydınlanırken) ki o da her araçta mevcut...

Yorum

alperen bravo dostum cok guzel anlatmissin. bende senin demek istedigini kastetmistim.

kisacasi no problem...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
                        alperen bravo dostum cok guzel anlatmissin. bende senin demek istedigini kastetmistim.

kisacasi no problem...
                        teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                        X