arkadaşlar dün araçla giderken göstergeler ve ekran aydınlatması soluklaştı bi süre sonra tekrar canlandı ama sonra tekrar soluklaştı.NEDEN?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
soluk ekran aydınlatması
Collapse
X
-
Ynt: soluk ekran aydınlatması
Orjinal yazı sahibi: bumerangtesisatla alakasi yok arkadaslar eger aksam uzeri ise (ikindi ile aksam arasi hava ne karanlik ne de aydinlik ise) bu olayi yapiyor.hava tam karardiginda ekran parliyor ben de de oluyor bu olay...
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
arkadaşlar sorunu bir daha okuyalım
"arkadaşlar dün araçla giderken göstergeler ve ekran aydınlatması soluklaştı bi süre sonra tekrar canlandı ama sonra tekrar soluklaştı.NEDEN?"
Bu durumun havanın kararmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
soluklaşma olayı arkadaşların söylediği gün kararmasından ya da aracın havanın karardığını algılamasından kaynaklanıyor, far sensörünüzü gündüz (güneşli günde) açın ya da kapatın ya da farları açın manuel olarak ekran aydınlatmasının daha parlak olduğunu göreceksiniz, ya da gece aracın farını kapatsanız bile ekran parlaklığı artmayacaktır. farın durumu ne olursa olsun (manuel ayarlamalarda özellikle) araç kendi algıladığı gündüz/gece moduna göre fardan bağımsız olarak ekran parlaklığını sağlar. inanmayan arkadaş denesinben denedim çünkü. aracınızda bozukluk yok, algılama hatası var (özellikle hava kararırken ya da aydınlanırken) ki o da her araçta mevcut...
Yorum
Yorum