evet değerli arkadaşlar, geçen lpg ayarlatmaya gittim, aracın sarsıntılı çalışmasına bir çözüm bulamadık, hatta benzinde de hafif bir sarsıntı yapmaya başlamıştı, bujilere baktık, bitmiş dedi, sanayinin içindeki bir opel servisi, 24 binde acaba normal mi? bir de bujiler titanyumluymuş, 120 tl fiyat verdiler 4'üne, normal mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
24000 de bujilerim bitmiş, normal mi?
Collapse
X
-
Ynt: 24000 de bujilerim bitmiş, normal mi?
Bujilerin ömrü, raf ömrü dışında çakabileceği toplam kıvılcım sayısıyla da ilgilidir. Yani sürekli düşük viteste ve yüksek devirde, namı diğer "bağırtılarak" kullanılan araçlarda ,fazla km gidilmediği halde çok kıvılcım çakılmış olur, haliyle km cinsinden ömür kısalır.
Bizim araçlardaki bujiler kaç kıvılcım çakabiliyor bilmiyorum, eğer bağırtılarak 24.00 km de bitirilemeyecek kadar uzun bir ömre sahipse, kullandığın yakıt v.s de bakman gerekebilir.
lpg benzinden daha az kurum yapan bir yakıttır, yani kalitesinde bir problem yoksa, sorunun kaynağı lpg değildir diye düşünüyorum.2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23zaten 30000 de değişiyormuş bujiler, 24000 çok abartılı mı oluyor?2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
LPG olayını hangi marka ile ne kadara çözdünüz, kronik sıkıntılarınız varsa öğrenebiliryim ?
Yoksa tank tercihiniz, kapasite, yakıt ve menzil değerleriniz nedir ?
Son olarak 3. viteste bile beni tutma kapat ESP yi dercesine asfaltı tırmalayan bu canavarın gücünü LPG de yine aynı şekilde hissedebiliyor musunuz ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YakupLPG olayını hangi marka ile ne kadara çözdünüz, kronik sıkıntılarınız varsa öğrenebiliryim ?
Yoksa tank tercihiniz, kapasite, yakıt ve menzil değerleriniz nedir ?
Son olarak 3. viteste bile beni tutma kapat ESP yi dercesine asfaltı tırmalayan bu canavarın gücünü LPG de yine aynı şekilde hissedebiliyor musunuz ?
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55kardeş eğer lpg sisteminide yağlama sistemi yoksea ya da direkt sıvı püskürtmeli sistem değilse bence o sarsıntı çok hayra alamet değil..
Yorum
-
ömer 40 lt depo nasıl 33 tl alıyor 133 olmasın ??????Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
33 lt yazıyor abi, lpg li araçlarda genleşmeden dolayı depo tam fullenmiyor birkaç litre yer bırakıyorlarSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan33 lt yazıyor abi, lpg li araçlarda genleşmeden dolayı depo tam fullenmiyor birkaç litre yer bırakıyorlarHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum