gunaydin arkadaslar bu sabah araci calistirmak icin kontagi cevirdigimde once hirsizlik tesebbusu uyarisi belirdi ekranimda.1-2 kez kapilari tekrar kilitleyip acmayi denedim uyari aynen devam etti ve bu uyariya dusuk aku seviyesi ve far ayari bozuklugu eklendi.1 yildir kesinlikle boyle bir sorun yasamadim ve bu hic bagdastiramadigim sorunlarin bir anda basgostermesine bir anlam veremedim tabi.son olarak da araci servise goturun uyarisi aldim malesef malum bodrumda yetkili servis de yok muglaya cekiciyle gondermeye deger bir sorunmudur sizce yoksa sanayide mi baktiralim yarali prensi )
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hirsizlik tesebbusu uyarisi ve calismayan beyaz prensim
Collapse
X
-
Ynt: hirsizlik tesebbusu uyarisi ve calismayan beyaz prensim
Gecmis olsun,öncelikle sadece hırsızlık teşebbüsü olsa pek sıkıntı yok diyecektim ama arkasından verdigi uyarılar ısı zora sökuyor şöyle ki camların hafif Aralık kalması dahi hırsızlık teşebbüsü olarak uyarı veriyor benim tavsiyem ilk olarak kutup başını söküp takmanız olacak bu denemeden sonra düzene girmiyor ise şayet aracın beyninde veya yazılımsal olarak bir sorun ile karşı karşıyayız demektir ki sanayiye kesinlikle sokmanızı tavsiye etmem orda anliyamadiklari türden bir sorun ile karşılaşmaları alakasız yerleri kurcalamarina sebep olacaktır ama yetkili olmasa dahi kapsamlı bir Opel servisi bulabilirseniz bir gösterilebilir sizin gözetiminizde...
Tekrar gecmis olsun...
-
cok tesekkurler emre abi hic risk almayayim o zaman icerdeki sensorden de suphelenmistim onu da denedim bu arada sonuc yine ayni.yol yardim son caremizartik tekrar tesekkur ederim abi iyi gunlerInsignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800
Yorum
-
Bence akü kutup başını sökünce düzelecekSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rangestormcok tesekkurler emre abi hic risk almayayim o zaman icerdeki sensorden de suphelenmistim onu da denedim bu arada sonuc yine ayni.yol yardim son caremizartik tekrar tesekkur ederim abi iyi gunler
Yorum
-
Emre aydınlatıcı bilgi vermiş ilave olarak ;
Bu bahsetmiş olduğunuz mesajlar süreklimi çıkıyor yoksa 1 kez oldu sonra düzeldimi düzeldiyse birşey yapmayın düzelmediyse
Akütünün kutup başını söküp takın büyük bir ihtimalle düzelir birde akünüzü kontrol ettirin
Geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Galiba Tek çözüm Kutup Başlarının sökülüp takılması
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollKutub başına bir kontak ayarlıcam cemil abi en sonunda direksiyonun altında durcak aç-kapa şeklinde.
(OPEL Mühendisleri bunu yazıyı okurlar da tüm kullanıcıları büyük bir yükten kurtarırlar inşallah. )
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairAllah kutup baslarimiza uzun omur eylesin insallah2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum