Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hirsizlik tesebbusu uyarisi ve calismayan beyaz prensim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• hirsizlik tesebbusu uyarisi ve calismayan beyaz prensim

gunaydin arkadaslar bu sabah araci calistirmak icin kontagi cevirdigimde once hirsizlik tesebbusu uyarisi belirdi ekranimda.1-2 kez kapilari tekrar kilitleyip acmayi denedim uyari aynen devam etti ve bu uyariya dusuk aku seviyesi ve far ayari bozuklugu eklendi.1 yildir kesinlikle boyle bir sorun yasamadim ve bu hic bagdastiramadigim sorunlarin bir anda basgostermesine bir anlam veremedim tabi.son olarak da araci servise goturun uyarisi aldim malesef malum bodrumda yetkili servis de yok muglaya cekiciyle gondermeye deger bir sorunmudur sizce yoksa sanayide mi baktiralim yarali prensi )
    Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Ynt: hirsizlik tesebbusu uyarisi ve calismayan beyaz prensim

Gecmis olsun,öncelikle sadece hırsızlık teşebbüsü olsa pek sıkıntı yok diyecektim ama arkasından verdigi uyarılar ısı zora sökuyor şöyle ki camların hafif Aralık kalması dahi hırsızlık teşebbüsü olarak uyarı veriyor benim tavsiyem ilk olarak kutup başını söküp takmanız olacak bu denemeden sonra düzene girmiyor ise şayet aracın beyninde veya yazılımsal olarak bir sorun ile karşı karşıyayız demektir ki sanayiye kesinlikle sokmanızı tavsiye etmem orda anliyamadiklari türden bir sorun ile karşılaşmaları alakasız yerleri kurcalamarina sebep olacaktır ama yetkili olmasa dahi kapsamlı bir Opel servisi bulabilirseniz bir gösterilebilir sizin gözetiminizde...
    Tekrar gecmis olsun...

Yorum

cok tesekkurler emre abi hic risk almayayim o zaman icerdeki sensorden de suphelenmistim onu da denedim bu arada sonuc yine ayni.yol yardim son caremizartik tekrar tesekkur ederim abi iyi gunler

Yorum

Bence akü kutup başını sökünce düzelecek
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rangestorm
          cok tesekkurler emre abi hic risk almayayim o zaman icerdeki sensorden de suphelenmistim onu da denedim bu arada sonuc yine ayni.yol yardim son caremizartik tekrar tesekkur ederim abi iyi gunler
          Rica ederim kardesim inşallah işin bir an önce çözüme kavuşur haber bekliyorum senden

Yorum

Emre aydınlatıcı bilgi vermiş ilave olarak ;
            Bu bahsetmiş olduğunuz mesajlar süreklimi çıkıyor yoksa 1 kez oldu sonra düzeldimi düzeldiyse birşey yapmayın düzelmediyse
            Akütünün kutup başını söküp takın büyük bir ihtimalle düzelir birde akünüzü kontrol ettirin

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kutub başı

Yorum

Galiba Tek çözüm Kutup Başlarının sökülüp takılması

Yorum

Kutub başına bir kontak ayarlıcam cemil abi en sonunda direksiyonun altında durcak aç-kapa şeklinde.

Yorum

ah su kutup baslari bide depoyu fulleyebilse

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                      Kutub başına bir kontak ayarlıcam cemil abi en sonunda direksiyonun altında durcak aç-kapa şeklinde.
                      Çok güzel bir fikir Nail kardeşim. Hadi bakalım kolay gelsin. Uygulamadan sonra bizleri de haberdar et
                      (OPEL Mühendisleri bunu yazıyı okurlar da tüm kullanıcıları büyük bir yükten kurtarırlar inşallah. )

Yorum

Allah kutup baslarimiza uzun omur eylesin insallah

Yorum

akünüz zayıflamış olabilir.
                          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                            Allah kutup baslarimiza uzun omur eylesin insallah
                            hahahahahaha
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Windows gibi mubarek. Ara sira restart etmek lazim
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X