Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dvd800

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: dvd800

benim aracın kuyruğunda da var kelebek,yandan konuverdi
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bizim eski araçta vardı dvd800 premium paketle birlikte edeitiona almıştık, edition için sadece renkli büyük ekran ve usb girişinden ibaretti bluetooth yok, tr haritası yok, bi turn push kumanda düğmesi var ama sadece radyo kanalı ararken kullanılıyo , şimdi abilerimiz çeşitli arayüzler eklemiş ama 2009 yılında nerde bu teknoloji

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
        Ortaligi karistirmaya devam.

Fly Fly Fly

Yasasin At kuyrugu / kelebek konfigirasyonu

Fly neymiş ya, o kadar para mı verilir ona. acaip de bir arayüzü var atari ekranı sanki.. DVD800 tek geçerim
        rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes

(ve yarım saat sonra Mehmet abi kapıma dayanır.... )
        InsigniaTEAM

Yorum

haritalar güncel olsa yeter bence

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

dvd800 kullanan bütün arakadaşlara müjde nihayet harita güncellemesi bu gün mutsan opel ısparta servisinde güncelleme yaptırdım. iki yıl sonra ısparta ili artık haritamıza girmiş bulunmaktadır.
            2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

ısparta opel servisine dvd800 harita güncelleme cd si gelmiş bulunmaktadır. Ispartadaki arkadaşlara ve yakın illerdeki arkadaşlara duyurulur.

Yorum

2009 model araçlara da yüklenebiliyor muymuş?
                [center]
                2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

"2009 model araçların CD500 ü için de bekleniyor." diye bir ekleme yapayım...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                    "2009 model araçların CD500 ü için de bekleniyor." diye bir ekleme yapayım...
                    Orjinal yazı sahibi: goday
                    2009 model araçlara da yüklenebiliyor muymuş?
                    2009 lar içinde gelecek

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok şükür;demek ki üretim tamamlanmış.Yakında tüm Türkiye'ye dağıtım yapılır

Yorum

arkadaşlar cd leri gördüm yabancı versiyon yetkili bir servis elemanının yanında getirmiş olduğu cd den yükleme yaptılar deneme amaçlı benim denemelerimin sonucunu bekliyorlar artık iş çıkışı bu akşam ıspartanın bütün mahallelerini dolaşıcaz izlenimlerimi servise bildiricem. beni çağırmalarının sebebi hem ısparta servisi hem opel türkiye yi iki yıldır sürekli hem yazılı hemde telefonla vermiş olduğum rahatsızlık ve huzursuzluk sonucu ismimi ve tel nomu ezberleyen servis teki arkadaşlar direkt beni çağırdılar ellerinde kısa süreli bir cd olduğunu bende aramalarından 10 dakika içerisinde sevrvise gidip güncellemeyi yaptırdım. 20 - 25 dakika filan sürüyor işlem haberiniz olsun

Yorum

kusura bakmayın yukarıda ki yazılarımda bazı harf yanlışlıkları olmuş. hızlı ve ekrana bakmadan yazacağım diye dikkat etmemişim herkesten özür.

Yorum

bir hatırlatma daha cd üzerinde 2009-2012 yılları ibareleri vardı.

Yorum

arkadaşlar duyurumu yanlış anlamayın cd daha türkiyede tek deneme amaçlı yükleme yapıldı benim araca hiç kimse servisini arayıp rahatsız etmesin denemeler sonucu olumlu olursa öbür bayilerede dağıtılacak bilgilerinize

Yorum

bu gün sizler için iş çıkışı harita güncellemesini deniyeceğim ve sonucu opel mutsan ısparta servisine bilgi vereceğim. Olumlu olursa sizler de güncelleme istersiniz lütfen benim deneme sonuçlarını bekleyin.

Yorum

İşleniyor...
                                X