Eğer orjinallik ve kaliteli ses,haberleşme,turn push,usb desteği,bütünlük vs.. gibi bakarsanız güzel tek kötü tarafı haritaların güncel olmaması ve birde video girişinin olmaması bunu da biz ek bir cihazla hem geri görüş kamerası hemde video izleyebiliyoruz http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=3171.0
diğer tarafta alternatif ürünlerde Dokumatik ekran ve güncel haritalar birde tv tuner var ama hiç bir zaman orjinalinin kalitesinde olmuyor.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
tabikide ben çok memnunum. Haritaasını o kadarda kafaya takmıyorum. Diğerleri at kuyrugunda kelebek gibi duruyor benım hosuma gıtmıyor ayrıyeten turn push kumandası yok. o yuzden harıtayı cıkarsak %90 memnunum. Zaten Fatih abinin dedigi sistemide kurduk fakat çok da acıp kurcalamıyorum bıle acıkcası biraz fuzulı olmus benım ıcın
tabikide ben çok memnunum. Haritaasını o kadarda kafaya takmıyorum. Diğerleri at kuyrugunda kelebek gibi duruyor benım hosuma gıtmıyor ayrıyeten turn push kumandası yok. o yuzden harıtayı cıkarsak %90 memnunum. Zaten Fatih abinin dedigi sistemide kurduk fakat çok da acıp kurcalamıyorum bıle acıkcası biraz fuzulı olmus benım ıcın
Ömür hocam video işi fuzuli diyorsun ama bana ekonomi sağlıyor ihihi nasıl diye soranlar için işe gidiş gelişlerimde filim seyrediyorum arabayı yavaş kullanıyorum buda bana ekonomik olarak geri dönüyor haha diğer bir tarafta bu cihazın en güzel tarafı orjinal Sisteme geri görüş kamerası olması
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
DVD800 denenzımbırtı ( ) adı DVD ile başlıyor ama DVD film oynatmıyor. DVD'ye kaydedilen mp3leri çalıyor.
Bu zımbırtının ( ) öne cikan en önemli özelligi navigasyon haritasi, ama maalesef oda kör/topal. Yani güncel degil. (Burası cihazın değil, Opel Türkiyenin suçu )
Benim aracimda da At kuyrugu/ kelebek kombinasyonlu ( ) FLYAudio var ama bir harita var, canavar gibi.
Gecenlerde Ankarada gecenin körü nöbetçi eczane bulmam gerekti. Blackberry ' Etrafımda ne var ' uygulamasi ile nobetci eczane ve adresini ogrendim. Tam 4 dakika sonra beni nobetci eczanenin onune götürdü.
Her iki cihazda da navi var ama, güncel navi daha fazla iş görüyor.
Eğer 3. insignia aracımı alırsam ki değiştirme sebebim sırf dizel olması içindir. 3. arabamda da Fly alacağım...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Ömür hocam video işi fuzuli diyorsun ama bana ekonomi sağlıyor ihihi nasıl diye soranlar için işe gidiş gelişlerimde filim seyrediyorum arabayı yavaş kullanıyorum buda bana ekonomik olarak geri dönüyor haha diğer bir tarafta bu cihazın en güzel tarafı orjinal Sisteme geri görüş kamerası olması
Fatih hocam sendemi taktırdın,media box cinsi bir cihaz ??
Fatih hocam sendemi taktırdın,media box cinsi bir cihaz ??
Başka bir konudada yazmıştım hayatımda ilk defa adının başında dvd olupta video oynatmayan bir cihazla tanıştım bunun içinde opele ayrıca teşekkür ediyorum şimdi görüntü olarak bakacak olursak tamam turn push ve orjinal ekran konsol uyumluluğu ve konsolu doldurması acısından çok makul ve güzel ama opsiyon fiyatı 4000 - 4500 lira civarı buna yukarıda ki yazılan interface eklenince bir 600-700 de ona verip geri görüş kamerası ve video oynatıcı için yol açılmış oluyor iyi kötü bir media box aldığımız zaman 200-250 de ona verdikten sonra 5300 tl gibi bir rakamı verip elimiz turn puştta pardon push da videomuzu izliyoruz emin olun ben bu dvd 800 ün böyle bir cihaz olduğunu bilseydim 5000 tl ye evime sony 106 ekran 3d tv alırdım bir tane daha,onuda keyfe keder mutfağa koyar eşim yemek yaparken 3d tv izlesin diye.ibreti alem için yapardım,yok kardeşim ya kimse kusura bakmasında 5 para etmez 5 para etmez dediğim 5000 bin lira etmez olsaydıda fiyatı en fazla 1000-1500 olsaydı o zaman bu paraya ancak bu kadar derdik bizde gerisi boş...
Haritası kolayca iyileştirilebilir ama yok yapmıyorlar. o zamanda 4000 lira fazla geliyor. cep telefonumun (nokia N8) navigasyon haritası daha güzel ama konumlaması güzel değil.
Yorum