Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 Benzeri Sistem Bulundu !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: DVD800 Benzeri Sistem Bulundu !

teşekkürler facomx ..
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

CDC 400 Konsolu

Yorum

Mehmet Hocam Arabayı nasıl temizliyorsun neden öyle cizikler oluştu piona black yüzeylerde

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yıkamacıya temizletiyorum. Ama çok titizdir.

Mikroskobik çekim olduğu için çok fazla detay var.
          Emin ol çıplak gözle o çizikler gözükmüyor.
          Fotoğrafları çekip ekrana aldığımda bende şok geçirmiştim.

Yorum

Valla bende şoke oldum mehmet arabasına bu kadar kötü nasıl davranır diye haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bizim lensler keskin olduğu için her bir haltı en detaylı bir şekilde fotoğraflayabiliyoruz...

Yorum

abi senin arabayı özledim be ihihi
                InsigniaTEAM

Yorum

1 ay sonra istanbuldayım Çağrıcım.

Sen erken gelirsen Çoruma, kop gel Merzifona...

Yorum

salı günü Çorum'a dönüyorum ama fırsat olmaz sanırım, duruma göre, zaten gelmeyi de istiyorum rolleyes neyse, konudışı yapmayım ihihi
                    InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar özellikle teknik modifiye konusunda aceleci olmamanızı öneririm.çünkü insignia yeni piyasaya çıkmış bir araç.özellikle passat kadar tutulan bir model olduğunda emin olun şimdinin olmaz modifikasyonlarının feriştahını çıkartır bu işlerle uğraşan firmalar.daha 1,5-2 sene öncesine kadar passatlarda da o dandik radyo-cd çalarlar vardı ama şimdi kimse orjinal navigasyonunu bile beğenmeyip tuninglerde passatla uyumlu navileri taktırıyo.bence mehmet bey sizde aceleci olmayıp sabrederseniz belkide opelin 4000tl paraya taktığı dvd800den hem daha özellikli,hemde adam gibi navisi olan ve daha ucuza bir sistem sahibi olabilirsiniz.

Yorum

@06METİN: Kesinlikle size katılıyorum. Hiç acelem yok. En doğru sistemi bulana kadar karar vermeyeceğim zaten.
                        Ancak bu işlerle uğraşan modifiye profesyonellerinin de dikkatini çekip onlara yardımcı olmak lazım. Malum araç yeni ve çok tanınmıyor.
                        Mesela ben diğer arkadaşların yardımı ile CDC400- CD500 - DVD800 fotolarını ve CDC400 geniş kapsamlı videosunu Ender Elektronik firmasına gönderdim.
                        Sistemleri tanısınlar. Bilgilensinler ki, sistemler çeşitlensin, alternatifler çoğalsın. Çağrıda sağolsun görüşmüş. Görüşmelerimizin neticesinde, bizden bir sipariş olmamasına rağmen, Insignia için üretilmiş bir sistemi yurtdışından hemen sipariş etmişler. Gelişmeleri onlar bizimle paylaşacak, bizde onlarla paylaşacağız. Bu işten en kazançlı çıkacaklar ise Insignia kullanıcısı arkadaşlarımız olacak... Çağrı ve benim çabam bunun için. Tüm arkadaşlara yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                        arkadaşlar özellikle teknik modifiye konusunda aceleci olmamanızı öneririm.çünkü insignia yeni piyasaya çıkmış bir araç.özellikle passat kadar tutulan bir model olduğunda emin olun şimdinin olmaz modifikasyonlarının feriştahını çıkartır bu işlerle uğraşan firmalar.daha 1,5-2 sene öncesine kadar passatlarda da o dandik radyo-cd çalarlar vardı ama şimdi kimse orjinal navigasyonunu bile beğenmeyip tuninglerde passatla uyumlu navileri taktırıyo.bence mehmet bey sizde aceleci olmayıp sabrederseniz belkide opelin 4000tl paraya taktığı dvd800den hem daha özellikli,hemde adam gibi navisi olan ve daha ucuza bir sistem sahibi olabilirsiniz.

Yorum

valla Mehmet bey sizin ve Çağrının gayretlerini takdirle karşılıyorum. emin olun uğraşılarınız boşa gitmeyecektir, sonuçta benim arabamda içimde kalan 3 şeyden 1'i Navigasyon 2.si xenon far ve led gündüz farı 3. ise daha büyük jantlardı. yoların kalitesiz oluşu ve araçtan tıkırtıların geliyor olması beni jantlardan uzaklaştırdı ama diğer ikisi hala beklemede. gelişmeleri heyecanla takip ediyorum clapclap

Yorum

İşleniyor...
                          X