Dün bir Passat görmemizle birlikte Mehmet abiyle bir işe giriştik
Mehmet abi CDC400'ü DVD800'e çevirme üzerine, ben de DVD800'ü full bir eğlence sistemine çevirmeye yoğunlaştık.
Mehmet abi Samsun servisle CDC400 değişim işini yaptırıyordu, ne yazıkki sonuç olumsuz.
Detaylarını gelince kendisi daha iyi aydınlatır.
Ancak görüştüğümüz bir elektronikçi işin üzerine gidecek.
Aramalar sonucu bir sistem buldu.
siparişi verildi ve 15 güne kadar geleceğini söyledi.
özellikleri: navigasyon dvd telefon destekli ve dokunmatik ekran. başka birşeyi var mı bilmiyorum.
"Bundan 1 adet gelecek.Eger forumunuzdan biri kabul ederse aracinda deneriz. bir tane gelecegi icin aksilik olmazsa 1.500-1.700 gibi bi rakamdan satabilecegiz. Ama ilk etapta urunun kalitesini gormemiz lazim." dedi.
Bende biraz daha abartılı birşey istiyorum, şunun gibi ihihi
büyük ihtimalle bu eklemeler de yapılabilir diye düşünüyorum.
ilgilenen olursa görüşelim.
Mehmet abi CDC400'ü DVD800'e çevirme üzerine, ben de DVD800'ü full bir eğlence sistemine çevirmeye yoğunlaştık.
Mehmet abi Samsun servisle CDC400 değişim işini yaptırıyordu, ne yazıkki sonuç olumsuz.
Detaylarını gelince kendisi daha iyi aydınlatır.
Ancak görüştüğümüz bir elektronikçi işin üzerine gidecek.
Aramalar sonucu bir sistem buldu.
siparişi verildi ve 15 güne kadar geleceğini söyledi.
özellikleri: navigasyon dvd telefon destekli ve dokunmatik ekran. başka birşeyi var mı bilmiyorum.
"Bundan 1 adet gelecek.Eger forumunuzdan biri kabul ederse aracinda deneriz. bir tane gelecegi icin aksilik olmazsa 1.500-1.700 gibi bi rakamdan satabilecegiz. Ama ilk etapta urunun kalitesini gormemiz lazim." dedi.
Bende biraz daha abartılı birşey istiyorum, şunun gibi ihihi
büyük ihtimalle bu eklemeler de yapılabilir diye düşünüyorum.
ilgilenen olursa görüşelim.
Yorum