Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 Benzeri Sistem Bulundu !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DVD800 Benzeri Sistem Bulundu !

Dün bir Passat görmemizle birlikte Mehmet abiyle bir işe giriştik

Mehmet abi CDC400'ü DVD800'e çevirme üzerine, ben de DVD800'ü full bir eğlence sistemine çevirmeye yoğunlaştık.

Mehmet abi Samsun servisle CDC400 değişim işini yaptırıyordu, ne yazıkki sonuç olumsuz.
    Detaylarını gelince kendisi daha iyi aydınlatır.
    Ancak görüştüğümüz bir elektronikçi işin üzerine gidecek.

Aramalar sonucu bir sistem buldu.

siparişi verildi ve 15 güne kadar geleceğini söyledi.
    özellikleri: navigasyon dvd telefon destekli ve dokunmatik ekran. başka birşeyi var mı bilmiyorum.
    "Bundan 1 adet gelecek.Eger forumunuzdan biri kabul ederse aracinda deneriz. bir tane gelecegi icin aksilik olmazsa 1.500-1.700 gibi bi rakamdan satabilecegiz. Ama ilk etapta urunun kalitesini gormemiz lazim." dedi.

Bende biraz daha abartılı birşey istiyorum, şunun gibi ihihi

Selam Arkadaşlar, Passat’ımı aldığımdan beri yaklaşık 4 ay geçti. Bu süre zarfında aracın mevcut donanımında birçok değişiklik ve ekleme yaptım.

büyük ihtimalle bu eklemeler de yapılabilir diye düşünüyorum.
    ilgilenen olursa görüşelim.
    InsigniaTEAM

Ynt: DVD800 Benzeri Sistem Bulundu !

olay bu işte bunlarla ilgilenelim bırakalım artık passatla karşılaştırma yapmayı...

Yorum

Passat'la karşılaştırma değilde abi, zaten Passat'ta fabrikasyon değil,
      Passat'a yapılan işlemlerin Insignia'ya yapılmasını araştırıyorum ben.

Bu arada sizde hangi radyo var abi?
      uygulamaya razı olanların listesini yapalım.
      InsigniaTEAM

Yorum

bu sistem olması lazım, ama videodaki VW versiyonu:

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
        InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı Resim Sanki Photo Shop Gibi gözüküyor bu cihazın çin versiyonu var görmüştüm Turquaz72 yayınlamıştı belki hatırlarsın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Navigasyonun çalışma görüntüsü photoshop olabilir de, radyodaki birkaç tuş farkı, ekranın köşesindeki mikrofon olduğunu düşündüğüm şey var,
            zaten elektronikçi sipariş verdiğine göre bu ürün gerçekte vardır, sürekli yaptıkları iş çünkü.
            birsürü uygulamaları var.
            InsigniaTEAM

Yorum

Navigasyonun görüntüsü photoshop.
              Ancak ürün şu adreste satılıyor. Opel başlığı altında görebilirsiniz.
              Insignia için üretilmiş.

The leading international multichannel B2B online marketplace & sourcing platform connecting authentic buyers and verified wholesale suppliers & manufacturers worldwide. Global Sources serves more than 10 million registered buyers and users, including 97 of the world’s top 100 retailers.

Gelelim benim olaya. Bugün boya koruma tazelemesi ve aracımda kampanya bulunması sebebi ile Samsuna gittim. Boya koruma tazelemesi yapıldı. Samsun servisinde kampanya dahilinde yazılım yüklendi. Yazılımdan sonra yakıt sarfiyatında düşüş olabiieceği bilgisi verildi. CDC400 değişimi için park freninin yanındaki bölüm sökülerek Turn Push için kablo olup olmadığına bakıldı ve Turn Push ve USB için kablo çekilmediği görüldü. Yani CD500 yada DVD800 takılamıyor...

Ender Elektronik Insignia için bir ürün sipariş etmiş. Onu deneyecek bir araba arıyor. Ben bir aya kadar İstanbula gideceğim. Bu bir ay zarfında araç bulamaz isek benim arabada test edecekler.
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Aracında CD300, CD500 ve DVD800 olan arkadaşlardan bir ricam olacak.
                *** Ekranla beraber ön göğüs- Ekran, teyp yada navigasyon çalışırken
                *** USB yuvası
                *** Turn Push kumandanın yüksek çözünürlüklü ve titrek olmayan net fotoğraflarına ihtiyacım var.
                Tuşların ve üzerindeki yazıların net olarak görülmesi gerekmekte.
                Uygun bir zamanınızda çekip yükleyebilirmisiniz?

Yorum

umarım işinize yarar buyrun...

F30 Sport+

Yorum

@Gökhan55 :

*** Mümkünse teyp ve klima göstergeleri çalışırken.
                    *** Titrek olmasın
                    *** Yazılar okunabilsin...

İşi fotoğraf olana fotoğraf beğendirmek biraz zordur... muhaha

Bu fotoğraflar ile değişmesi gereken parçalar tesbit edilecek.

Katkıda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Yorum

tamam yarın çekeyim o zaman gündüz gözüyle ama yinede beğenmezsiniz şimdiden diyim bu arada benim klima teyp ekranında gösterilmiyor( sizinkinde görünüyor mu bilmiyorumda, sadece altta görünüyor)
                      F30 Sport+

Yorum

1 poz klimayı içine alacak şekilde
                        1 Poz ekran ve teyp mekanizması ile beraber...

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        tamam yarın çekeyim o zaman gündüz gözüyle ama yinede beğenmezsiniz şimdiden diyim bu arada benim klima teyp ekranında gösterilmiyor( sizinkinde görünüyor mu bilmiyorumda, sadece altta görünüyor)

Yorum

dvd 800 lere sadece program atmayla dvd izlemek mümkün olmazmı bilen yokmu...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MKG24
                            dvd 800 lere sadece program atmayla dvd izlemek mümkün olmazmı bilen yokmu...
                            Şu an için yok

Yorum

Cd 500 resimleri cep telefonuyla bu kadar oluyor

Yorum

İşleniyor...
                              X