merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir arkadaşımla konuştum insignia sında bulunan 20 janttan hiç memnun olmadığını ,aldığına pişman olduğunu söyledi eğer aramızda 20 jant kullanıcıları varsa jant hakkında bir değerlendirme yapabilirler mi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia 20 jant
Collapse
X
-
Ynt: insignia 20 jant
20" OPC jant kullanıyorum bu zamana kadar 18" altı jant kullanmadım ve şunu söyleyebilirim ki ne kadar küçük jant o kadar konfor ne kadar büyük jant o kadar güzel görüntü endeksi var bu işte,
20" jant kullanacak arkadaşların memnun kalmaması şu nedenle oluyor genellikle aracın jant yanağı ebatı 35 lere düştüğü için aracın çok sertleşmesi ve bununla beraber girilen herhangi bir çukurda veya başka bir durumda lastiğin balon yapması jantın yamulması gibi durumlar söz konusu oluyor,burda işin büyük kısmı lastiğe düşüyor kore,çin malı lastikler kullanılmamalı 20" ve üzeri jantlarda lastik yanağı XL çift kat desteklenmiş lastik olmalı Pirelli Michelin vs. iyi markalar tercih edilmeli 200 liraya 20" janta takılan lastikten hayır beklemek çok yanlış olur 20" jant kullanıyorsan lastiğede vereceksin 2000-2500 lira zevkin pazarlığı olmaz demişler...
Dikkatli kullanım şart bilmediğiniz yollarda basmamak durma mesafesini çukurları takip refleksi çok önemli dediğim gibi her güzelin bir kusuru var çok güzel bir görüntü istiyorsanız bunlara dikkat etmek zorundasınız...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff20" OPC jant kullanıyorum bu zamana kadar 18" altı jant kullanmadım ve şunu söyleyebilirim ki ne kadar küçük jant o kadar konfor ne kadar büyük jant o kadar güzel görüntü endeksi var bu işte,
20" jant kullanacak arkadaşların memnun kalmaması şu nedenle oluyor genellikle aracın jant yanağı ebatı 35 lere düştüğü için aracın çok sertleşmesi ve bununla beraber girilen herhangi bir çukurda veya başka bir durumda lastiğin balon yapması jantın yamulması gibi durumlar söz konusu oluyor,burda işin büyük kısmı lastiğe düşüyor kore,çin malı lastikler kullanılmamalı 20" ve üzeri jantlarda lastik yanağı XL çift kat desteklenmiş lastik olmalı Pirelli Michelin vs. iyi markalar tercih edilmeli 200 liraya 20" janta takılan lastikten hayır beklemek çok yanlış olur 20" jant kullanıyorsan lastiğede vereceksin 2000-2500 lira zevkin pazarlığı olmaz demişler...
Dikkatli kullanım şart bilmediğiniz yollarda basmamak durma mesafesini çukurları takip refleksi çok önemli dediğim gibi her güzelin bir kusuru var çok güzel bir görüntü istiyorsanız bunlara dikkat etmek zorundasınız...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff20" OPC jant kullanıyorum bu zamana kadar 18" altı jant kullanmadım ve şunu söyleyebilirim ki ne kadar küçük jant o kadar konfor ne kadar büyük jant o kadar güzel görüntü endeksi var bu işte,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23aynen, ama sürtünme fazla olursa bir de yakıt tüketimi artar, ama 245lik lastikler aracın gücünü saklayamıyor, 255 ya da 265 lastik lazım ii yere tutunmak için
Yorum
-
öyle abi kesinlikle...
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: 35OFT23aynen, ama sürtünme fazla olursa bir de yakıt tüketimi artar, ama 245lik lastikler aracın gücünü saklayamıyor, 255 ya da 265 lastik lazım ii yere tutunmak için
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: nuriozen17-18 abi başka bilmem ben
Yorum
Yorum