Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CDC400 Müzik sistemi yerine , sonradan CD500 yada DVD800 montajı olmuyor.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• CDC400 Müzik sistemi yerine , sonradan CD500 yada DVD800 montajı olmuyor.

Bayinin yanlış bilgilendirmesi ve yanlış yönlendirmesi sebebi ile 1,6 T Cosmo model Insignia aracımda CD500 yada DVD800 navigasyon ve renkli LCD ekran mevcut değil.
    Araçta CDC400 ses sistemi ve 3 satırlık grafik bilgi ekranı var.

CDC 400 müzik sistemi yerine, CD500 yada DVD800 sistemini ve renkli LCD ekranı sonradan taktırmak için yaptığım araştırmada,
    facomx arkadaşımızın aracılığı ile Opel- Ataköy servis müdürü ile görüşme yaptık.
    Aracın şasi ve plakasını verdim. Şasi numarasına göre aracın kablo ve soket yapısını incelemişler. Az önce aradılar . Yaptığımız görüşmede, bunun mümkün olamayacağını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.
    Sebebine gelince kablolama yapısı, kullanılan parçalar ve yazılımlar tamamen farklı imiş. Yani parçaların tek başına değişmesi yeterli olmuyormuş.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: CDC400 Müzik sistemi yerine , sonradan CD500 yada DVD800 montajı olmuyor.

sağlık olsun abi belki zamanla bir çözüm bulunur yada biz başka çözümler buluruz.bende senin gibi takip ediyordum ama şanssızlık.
    1.6 T 2010 Olimpik Beyaz Edition-Elegance

Yorum

sana bilgi verdiler mi? yoksa olur yaparız dedikleriyle mi duruyor?
      InsigniaTEAM

Yorum

olur yaparız değişti kardeşim en son bi söküp bakalım dedilerdi. ondan sonra mehmet abiden bu bilgileri aldım.

Yorum

"bi söküp bakalım"

oyuncak mı bu araba? bilmiyorsan git eğitimini al, müşterinin aracı deneme tahtası değil heralde
          InsigniaTEAM

Yorum

Araçlar üretim esnasında üzerine kullanılacak olan donanıma göre kablo tesisatı döşeniyormuş ve elektronik donanım farklılıkları oluşuyormuş Mehmet beyin aracında 35 farklı uygulama ve kablo farklılığı varmış hal böyle olunca hem maddi olarak çok pahalıya çıkıyormuş hemde bu tür bir uygulamanın örneği yokmuş maliyet 8-9 bin tl civarı çıkıyormuş ve yapılan işin %100 sorunsuz olup olmayacağını bilmiyorlar bu sebepten dolayı yapma taraftarı olmuyorlar ve teknik masada önermiyormuş ilave olarak yazılımlarıda farklıymış.

sonuçta bu arabalara sonradan birşey yapmak çok zor

Mehmet kardeş bu seferlik böyle olsun bir sonraki arabanda navigasyonlu seçersin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

öyle kardeşim zaten mehmet abiyle bu konuda görüştüydük başka araçlar üzerinde bi tecrübe ederler öyle taktırırız diye ama böyle bi olanağımız yokmuş
              Orjinal yazı sahibi: cagri
              "bi söküp bakalım"

oyuncak mı bu araba? bilmiyorsan git eğitimini al, müşterinin aracı deneme tahtası değil heralde

Yorum

Kimsenin günahını almayayım ama bana pek doğru gelmedi. 4yıl önce Astra H ıma cruise control taktırmak için servise gittiğimde aracımın Enjoy model olduğu için gerekli sistemin ve alt yapının olmadığını, kesinlikle takılamayacağını söylediler, gerekli araç ve kablolama yapılabilir ama hem uzun sürer hem de 500-600TL tutar dediler.

Bu durumdan 2 ay sonra aynı model araca arkadaşım 120TL ye taktırdı Bence başka servisleri de araştırın derim.

Tüm bunların yanında DVD800'ü sonradan taktıracak masrafları göze alıyorsanız bunun yerine Car PC taktırabilirsiniz. Böylece daha kapsamlı,şık ve ayrıca hiçbir Insignia da olmayan bir sistem yaptırmış olursunuz

Yorum

arabanın garanti sorunu olmasa onu çok iyi bir elektrik ustası dahi takar bence... servisler böyle az paralı ama çok meşakatli işlerden her zaman kaçınır...
                  F30 Sport+

Yorum

Az para da olduğunu sanmıyorum ben nerden baksan sadece player'a 2bin verirsin. Dediğim gibi CAR PC mükemmel çözüm

Yorum

bence en güzel yol duble dın almak dış ısıyı gösterse ben bugun alırım zatende...
                      F30 Sport+

Yorum

benim aldığım fiyatlar şu şekilde
                        ankara reis den 4097 TL
                        tereyağoğlundan 3700 + işçilik
                        opis tende 3700 TL parça 106 TL işçilik
                        ama takılıp takılamıyacağı konusunda bilgileri yok.
                        Orjinal yazı sahibi: viperking
                        Az para da olduğunu sanmıyorum ben nerden baksan sadece player'a 2bin verirsin. Dediğim gibi CAR PC mükemmel çözüm

Yorum

Başka bir servis ile irtibata geçtim..Macaristana sormuşlar. Gelen cevap söküp kablo demetine bakın demişler. Onlar CDC400'ü söküp kablo yapısına bakacaklar.
                          Yarın aracı servise götüreceğim. Bakacaklar. Gelişmeleri yazarım...
                          CarPC işi biraz sıkıntılı. Insignia'nın CDC400, CD500 ve DVD800 sisteminde araç ile ilgili bir çok ayarı yapıyorsunuz. Eski sistemi söktüğünüzde o ayarları yapacak bir sistem takmanız gerekmekte. CarPC'de yada Insignia için özel üretilmemiş Double Din sistemleri ile bu ayarları yapamazsınız.
                          Dolayısı ile olacaksa sisteme uygun olacak. Yoksa sıkıntı çıkar.

Orjinal yazı sahibi: viperking
                          Kimsenin günahını almayayım ama bana pek doğru gelmedi. 4yıl önce Astra H ıma cruise control taktırmak için servise gittiğimde aracımın Enjoy model olduğu için gerekli sistemin ve alt yapının olmadığını, kesinlikle takılamayacağını söylediler, gerekli araç ve kablolama yapılabilir ama hem uzun sürer hem de 500-600TL tutar dediler.

Bu durumdan 2 ay sonra aynı model araca arkadaşım 120TL ye taktırdı Bence başka servisleri de araştırın derim.

Tüm bunların yanında DVD800'ü sonradan taktıracak masrafları göze alıyorsanız bunun yerine Car PC taktırabilirsiniz. Böylece daha kapsamlı,şık ve ayrıca hiçbir Insignia da olmayan bir sistem yaptırmış olursunuz
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Mehmet bey doğru söylüyor ama yakın zamanda yavaş yavaş insigniaya uygun sistemler piyasaya dökülmeye başlar gibime geliyor. sonuçta ben arabayı ilk aldığımda "aman arabaya alarm vs. taktırma, araba elektronik olarak arıza verir, dikiş tutmaz vs." dendi, sonradan servislere sorduğumda orjinal alarm olmayıp yan sanayi alarmları taktıklarını söylediler. eee ne bu çelişki o zaman???? henüz servislerde dahil kimse bu araçlara hakim değil...

Yorum

servis bana xenon takma arıza lambası sönmez dedi adamın lafı biter bitmez tesadüf bu ya) içeriye siyah renkte xenon takılmış insignia girdi)) servis görevlisi kem küm etti ama ben uzatmadım sıkıştırmadım adamı bence hiçbir şey olmaz korkmayın
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X