Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sogutucu az uyarisi..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sogutucu az uyarisi..

Walla kardeşler ne diyeyim size ben yaaaa... Opel yol yardımı gibi bilgilendirmişsiniz kardeşimizi. Emin olun yol yardımı bu kadar yardımcı olmuyor. En yakın servise gidin demekten başka bişey yapmamışlardı bana. Zaten başka da aramadım. İnşaallah ihtiyaç da olmaz.
    Ama şunu anladım ki ihtiyaç olursa sizi arıyacam bundan sonra.
    Ağzınıza sağlık.
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
      Walla kardeşler ne diyeyim size ben yaaaa... Opel yol yardımı gibi bilgilendirmişsiniz kardeşimizi. Emin olun yol yardımı bu kadar yardımcı olmuyor. En yakın servise gidin demekten başka bişey yapmamışlardı bana. Zaten başka da aramadım. İnşaallah ihtiyaç da olmaz.
      Ağzınıza sağlık.
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

7 / 24 acil yardım insigniateam

emre kardeşim yeni sonax yaptırdım kusura bakma veremem.Yada gel yaaa al git :-)
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
          Ağzınıza sağlık.
          Cem abim yakın yerde olursan ben çıkar gelirim yanına merak etme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            7 / 24 acil yardım insigniateam

emre kardeşim yeni sonax yaptırdım kusura bakma veremem.Yada gel yaaa al git :-)
            Valla
            Tamam abi Ben deposunu jet yakıtı ile doldurup geri getiririm söz işim bitince bir güzelde yıkatırım

Yorum

Abilerim kusura bakmayin giremiyordum bir turlu sunnet yogunlugu bir yandan ev kalabalik sarja takamama sorunu bir yandan hat cekmemesi bir yandan zaten pc yok anca simdi tel sarjda sakinken girebildim... Bugun motor sogukken koydum suyu o cizginin az ustune kadar.. Henuz boyle uyari verebilecegi kadar yol gidemedim.. Yarin İNSALLAH bi yol yapacagiz yine olursada olmazsada yazarim..

Yorum

Bundan sonraki yolculuklarınız sorunsuz geçer inşallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet çınar
                  Abilerim kusura bakmayin giremiyordum bir turlu sunnet yogunlugu bir yandan ev kalabalik sarja takamama sorunu bir yandan hat cekmemesi bir yandan zaten pc yok anca simdi tel sarjda sakinken girebildim... Bugun motor sogukken koydum suyu o cizginin az ustune kadar.. Henuz boyle uyari verebilecegi kadar yol gidemedim.. Yarin İNSALLAH bi yol yapacagiz yine olursada olmazsada yazarim..
                  Hadi bakalım hayırlı yolculuklar dileyelim sana şimdiden kardeşim

Yorum

Fatih abi , Emre abi cok Tesekkurler.. Bu arada abi demin 10 km lik bir yol yaptim bastim biraz yok uyari bir daha cikmadi..

Yorum

Fatih abi , Emre abi cok Tesekkurler.. Bu arada abi demin 10 km lik bir yol yaptim bastim biraz yok uyari bir daha cikmadi..
                      rica ederim kardeşim yardımcı olduysak ne mutlu bize hadi bakalım hayırlı yolculuklar umarım bi sıkıntı çıkartmayacaktır...

Yorum

Soğutma suyu eksik uyarısı bende de yapmıştı. İlk başlarda su deposunu kontrol ettiğimde sorun yok zannetmiştim. Ama dikkatli bakınca, çizginin altında olduğunu farkettim. Su ekledim geçti.
                        1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Yine bir sorum olacak su anda yola ciktik adanaya geliyoruz hizimiz 130-140 araba birden fren yapti ani fren 80 e kadar dustu kendi kendine bu neden olur acaba ??

Yorum

O an ki durumumuz hem bi yokus geldi onu iniyorduk o anda oldu birde tam olmadan once babamin telefonu caliyordu babam acti konusmaya basladi oldu sizce bunlardan biriyle alakasi varmidir ??

Yorum

Yine bir sorum olacak su anda yola ciktik adanaya geliyoruz hizimiz 130-140 araba birden fren yapti ani fren 80 e kadar dustu kendi kendine bu neden olur acaba ??
                              elektronik el frenine dokunan olmuş olabilir mi kardeşim birde cruse control aktifmydi ?

Yorum

O an ki durumumuz hem bi yokus geldi onu iniyorduk o anda oldu birde tam olmadan once babamin telefonu caliyordu babam acti konusmaya basladi oldu sizce bunlardan biriyle alakasi varmidir ??

Yorum

İşleniyor...
                                X