Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sogutucu az uyarisi..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sogutucu az uyarisi..

Orjinal yazı sahibi: mehmet çınar
    Abi kapagi aciyordum o ince borudan su geldi suyun seviyesi yukseldi geri kapattim hemen simdi geri asagiya indi ne yapayim anlamadim
    Araba soğumadan yağ kapağı su kapağı açılmaz kardeşim
    sen dışardan bak kapakta cizgi var altında ise eklersin değilse sensör hatası ama riske atılacak bir konu değil..."

Yorum

Fatih abi şöyle soyleyeyim kapagi aciyordum o borudan su geldi kapattim geri tekrar actim yavasca su geldi bekleye bekleye sonunda actim su seviyesi bu kap hani ortadan ikiye ayrilmis gibi ya o birlesim yerinin biraz asagisinda.. Simdi tekrar calistirdik yola ciktik bura tam olarak neresi bende bilmiyorum Goksun' a 30 km varmis.. Emre abi o zaman eyvah! ben actim bi sorun cikarmaz umarim..

Yorum

yok yok actıktan sonra sıkıntı yok ama çok sıcakken dışarıya fışkırma ve elini yüzünü yakabilirdin neyse ki dikkatli acmışın,başka bi sıkıntı yaratmaz yani açılması,
        işte o dediğin cizgide olacak seviye eğer az ise o cizgiya kadar su koyacaksınız kardeşim...

Yorum

O zaman Allahin İzniyle Sivas'a vardigimizda araba dinlensin motor sogusun kapagi acayim o seviyesiyle eklemem gerekeni ekleyeyim sonra ki durumu yine bildireyim.. Daha dogrusu boyle mi yapmaliyim sizce de? Bu arada Fatih abi, Emre abi ve yine Emre abi yardimlariniz icin Cok Tesekkurler..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            yok yok actıktan sonra sıkıntı yok ama çok sıcakken dışarıya fışkırma ve elini yüzünü yakabilirdin neyse ki dikkatli acmışın,başka bi sıkıntı yaratmaz yani açılması,
            işte o dediğin cizgide olacak seviye eğer az ise o cizgiya kadar su koyacaksınız kardeşim...
            Su ve buhar çıkması radyatör kapağı açılırsa olur ve bunu bütün şöförlerin bilmesi lazım ama maalesef dalgınlıkla yada bilmeyerek açıp haşlanan ciddi yaralanan çok insan var aman ha sıçak motorun radyatör kapağını açmayın su doldurma yerini açarsanız bir basınçlı hava sesi duyulur ve hafif taşma yada hafif azalma olabilir su ayarı min ile max çizgileri arasında olmalıdır ne aşağıda nede yukarıda sanada geçmiş olsun sivasta bir servise gösterin bilgisayarla baksınlar hata kodunu görebiliriler ona göre yardımcı olurlar hayırlı yolculuklar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

O zaman Allahin İzniyle Sivas'a vardigimizda araba dinlensin motor sogusun kapagi acayim o seviyesiyle eklemem gerekeni ekleyeyim sonra ki durumu yine bildireyim.. Daha dogrusu boyle mi yapmaliyim sizce de? Bu arada Fatih abi, Emre abi ve yine Emre abi yardimlariniz icin Cok Tesekkurler..
              Kardeşim ne demek sağ salim yoluna devam ette gerisi önemli değil yalnız suya dikkat et bak büyük sorunlarada sebebiyet verebilir...
              haber bekliyorum senden...

Yorum

büyük ihtimalle soğutma suyu kabındaki sensör ağrızalıdır ,eger hararet yükselmiyor ve soğutma suyu kabının kapağı kapalıyken seviyesi normal ise sensör ağrızası vardır,bu sorun astra j lerde kronik bildiğim kadarıyla insignia içinde aynı üreticiden parça alınıyor yani arıza vermesi olası.garanti devam ediyorsa servis soğutma suyu kabını garantiden değiştirir parça ellerinde mevcutsa 30dk lık bir işlem.
                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Tesekkurler Emre abi verecegim İNSALLAH.. Servise gittigimde soylediginizi soylerim Ulas abi oyleyse degistirilsin tabii ki.. Tesekkurler abi..

Yorum

Tesekkurler Emre abi verecegim İNSALLAH.. Servise gittigimde soylediginizi soylerim Ulas abi oyleyse degistirilsin tabii ki.. Tesekkurler abi..
                    burada hepimiz bir aileyiz elimizden geldiğince birbirimize tabiki yardımcı olacağız,umarım sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşur.
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Su anda marastan sivasa dogru gidiyoruz ve aracimiz sogutucu az uyarisi verdi ne anlama geliyor.. Tesekkurler..
                      Motor Suyu Eksilmiştir Antifiriz konulan yere bakın eğer gözle baktığınızda dolu ise

Bir ihtimal var oda Sesnsörde problem var demektir azalma var isede bir yerde kaçak var aman dikkat edin ve en kısa zamanda kaçağı bulun müsait değilseniz kısa aralıklarla su koyun servise gidene kadar
                      +1
                      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Motor suyunun konduğu kabın kapağını kontrol et. tam kapanmamışsa sinyal veriyor...
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

hadi bakalım Allahın izniyle bişey olmaz...

Yorum

Oyle VALLA Ulas abi Allah Razi olsun.. Acarken dikkat etmemistim ama sıkıca kapattim abi Tesekkurler.. Amin Emre abi İNSALLAH..

Yorum

servise gittiğinde bizi bilgilendirki bizlerde ne oldugunu bilelim olmadı sana helikopter gönderelim diyecem ama abartmayalım okadar :-)
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                                servise gittiğinde bizi bilgilendirki bizlerde ne oldugunu bilelim olmadı sana helikopter gönderelim diyecem ama abartmayalım okadar :-)
                                Abi müsayit olduğu bir gün senin jeti bi dubai gidip geliş için kullanabilirmiyim helikopter uzun sürüyor benim kini çıkarmasam diyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X