Malum jantlarımız büyük ve pahalı.Her ne kadar aracım kapalı garajda olsa da tedbir açısından almak istiyorum.İnsignia için kilitli bijon bulamadım daha önce alan,kullanan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KİLİTLİ BİJON
Collapse
X
-
Ynt: KİLİTLİ BİJON
Ben aracı teslim alırken sorduğumda değil dediler ve bijonun üzerinde herhangi bir özel kilit izi göremedim benim aracım still paket acaba yeni jantlarda farklı olma olasılığı var mı?2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Eymen kardeşim kilitli bijon takımı opelin kendi sitesinde aksesuarlar bölümünde mevcut yalnız şöyle bir durum var şayet aracını ıssıs tenha mekanlara çekmiyorsan yada şahin doğan ayarında aracın çalınıp götürülmesi 5 dakika sürmeyecek bir aracın yoksa kilitli bijonada gerek yok nedeni genelde jant çalınma durumlarında önce araba çalınıp ıssız bir yere götürülüp genelde ya tuğla üstüne yada kalasa oturtulup jantların çalınması söz konusu ve şu kadarını söyleyeyim eğer jantı çalacak kişi senin jantı kafaya koydu ise ve fırsatını yaratabilecek durumu varsa ilk başta ön çalışma ile bijonlarını etüt eder kilitli bijonların çeşidi 6- 7 değişik tiptedir ve bu kişide bu kilitlerin anahtarları mevcuttur tek yapması gereken senin jantları hangi kilitle sökeceğini tespit etmesi Allah başına vermesin ki artık jant çalma devri eskide kaldı bizim edition jantları veya 19 dan altına jantcılar para bile vermiyor verseler bile hırsızın söktüğüne çaldığına bile değmeyecek bir rakam olacaktır...
Yorum
-
Anladım abi zaten geceleri kapalı garajda duruyor dışarıya da zorda kalmadıkça park etmiyorum o zamanda genelde gözümün önünde oluyor.Ben de daha hiç çevremde jantı çalınan görmedim.Şimdi baktım varmış opel aksesuar sitesinde.İlk bakacağım yere en son bakmışım2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
Yorum