Duyuru

Collapse
No announcement yet.

100 Km Yakıt Tüketimi Değerleme Ve Sonuçları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 100 Km Yakıt Tüketimi Değerleme Ve Sonuçları

gene çok yakma konusu açılmış
    eski mesajlarımdan birinden alıntı yapayım
    "Eşimin eski şirket aracı 102 hp jetta tiptronicti şehir içince 11 litreden aşağıya inmiyordu araç, gitmemesi de cabası; şu anda c180 k. var o da 10-11 litre civarında yakıyor 1.6 motor 156 hp.
    Nedir bu insignia çok yakıyor muhabbeti anlayamadım gitti, araba 1.5 tonsa ve 180 hp'lik motor varsa yakacak tabi bundan daha normal ne olabilir..."
    demiştim hala da arkasındayım.

Yorum

işte tam da bu bahsettiğim görüş açılarımız farklı ... çift egzosdan çıkan dumanı izlettirmek değil artık benim amacım.... güler geçerim ... tatmin yöntemleri farklı .... dikkatini çekiyor mu bilmiyorum ... arada arkadaşlar yakıt tüketimlerini yazıyorlar....

Yorum

arkadaşlar işin özeti şu kabul eden eder etmeyene saygım sonsuz.... 180 beygir şu bu bu araç normalden çok yakıyor ve bundan inanılmaz rahatsızım ..... başka araçları veya sizin zevkinizi bilmem benim araç 300 liraya 600 km gidiyor.... bu da beni kızdırıyor ... siizin fikirlerinize de saygı duyuyorummmm ama ben siziz gibi düşünmüyorum...

Yorum

Oguzhan bey ayni klasmandaki araclari kiyaslarsaniz insignianin cok da fazla yakmdigini gorursunuz.mercedes c 180k passat 2.0 tfsi veya audi a4 2.0 tfsi.bunalrin hepsinin yaki durumu insigniaya yakin ama fiyatlari ise en yakini 10 milyat dha fazla.bana soyler misiniz 10 milyar farki ka km de cikarirsiniz? Ben olaya daha duygusal yaklasim ama anlamdiniz alin size veriler.size verilerle de yeteince cevap verdim sanirim.......

Yorum

yaw herşeye eyvallah oturup düşünüyorum .. ben ankaradayım .. aileller ayvalıkda .. yaz boyunca 2 kez ayvalığa git gel ... 1.200.. gerçekten içten konuşuyorum...

Yorum

90-100 ortalama ile 6.1-6.2 tuketim cok normal rakamlar.
              Insignia agirliginda, gucunde, donaniminda ve performansinda araclari sayalimmi?
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

otobüsle gidelim artık .... latife bir yana bu tartışmaya kendi açımdan noktayı koymak istiorumm. herkese teşekkürler paylaşımlarınız ve değerli fikirleriniz için.... arabam da gerçekten satılık bu arada almayı düşünen olursa...

Yorum

Neyse oguzhan bey bizim her goruse oldugu gibi size ve sizin goruslerinize de saygimiz var. Siz de kendi capinizda hakli olablirsniz.karar sizin. Yeni arabanzi gule gule kllanin allah kaza bela vermesin.saygilar sevgier

Yorum

Yaslandik felan diyorsunuz ama. Genlere tas cikartiyorsunuz.
                    Akil vermis gibi olmayalim ama biraz sakin kullanirsaniz 1.000 km yol yapabilirsiniz.

Orjinal yazı sahibi: oziozborn
                    yaw herşeye eyvallah oturup düşünüyorum .. ben ankaradayım .. aileller ayvalıkda .. yaz boyunca 2 kez ayvalığa git gel ... 1.200.. gerçekten içten konuşuyorum...
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

sayalım... volvo s60 mondeo echo bost, 508 jetta 1.4 vs 160 elentra fx cuope nissan juke avensis 1.8 yapmayın arkadaşlar gözlükleri çıkarın ben de insignia kullanıyorum

Yorum

Saydigiz arabalarin bazilarini d sinifi ile alaksi bile yok.biz gozlukle bakmiyoruz.sanirim siz artik nsignia icin bir gozluk takmisiiiz.bize d sinifi ornek verin ve fiyati 60000 bandinda olsn.nissan jke ne alaka volvo s60 ne kadar? Jetta ne alak bir c sinifi arac.yani kendi kendonizi curutuyorsnuz.vallahi b konu gereksiz uzadi .bence siz satin nsigniayi darahatlayin.saygilar

Yorum

Kusura bakmayın da ben de insignia kullanıyorum,insignia cok yakmıyor hep söylediğimiz şey zaten bu bu araçtan 1.5 dci gibi yakmasını beklemeyin zira diğer 1.6 larla aynı yakıyor siz normal kullanmıyorsanız yakıtta normal olmaz normalden kastım cok kasın gaza basmayın vs değil cok konuşuldu bunlar artık ben yazmaktan sıkıldım
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Elantra demissiniz bu ne alaka anlamadim.arac 180 bg bandinda bile degil.sinifi da d degil.toyota avensisile bizim araclari ayni kefeye koymaniz bile benim gozumde bu olaya artik gercekten farkli gozle baktiginizi gosteriyor donanimli avensis 75 den asagi degil.nerdeyse ful dizel insignia fiyati. Bir arac unutmussnuz honda accord .hem 150 kusur beygir hem deli gibi yakiyor hem de gercekten gereksiz pahali.varmi baska orneginiz?

Yorum

Keske alırken biraz arastirilsaydi ve 1600 kglik, 180 hplik heybetli bir benzinli otomobilin, aile arabalarıyla ( cmax, 407, citroen ) karsilastirip hay Allah hata yapmisim şimdi 25000 tl zararla bu arabayı nasıl elden çıkarayım diye hayiflanmaya gerek olmasaydı. Ben aracımı onceki araclarima gore çok yaktığını bilerek aldım. 2005 model tdci C max im hala duruyor ve bunun tam yarısı yakıt masrafı var. 135000 kmye geldi, sıfır aldığımdan 100000 den sonra çıkardığı masraflara rağmen satmadım. Ama o aile arabasiydi ve öyle kalacaktı. İnsignia ise sanki icine binince iste hakedilen bu , iste yasamın tadının cikarilabilecegi bir mekanı olan bir idol otomobil bu dedirten bir araç. Zaten tek rahatsızlığım yolda herkesin arabanıza bakakalmasi. Allah'tan koyu film kaplı
                              Not : Aracı ikinci el aldım 50000 km de , üzerinde BRC LPG takıliydi. O nedenle yakiti cok kafama takmiyorum Siboplarda yapacagı hasarı şimdilik göze almış durumdayım. yani anlayacaginiz arabayı almadan önce etraflica araştırdım.
                              Aslen galatasaraylıyım.
                              Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

İçimizde 8.1, 9.0l gibi değerleri yakalayanlar var. Eğer siz 12.2 yakıyorsanız, sorun araçta değil bence. Gözlük konusuna gelince, aracı satın alan ve genellikle kullanan 53 yaşındaki babam ve abim ve forum üyelerinin çok büyük bir üstünlüğü bu araçtan memnunsa, sizinle araç değerlendirmede göz önünde bulundurduğumuz kriterler farklıdır demekki. Aracınızdan çok şikayetçisiniz, evet sizin için satmanız en hayırlısı olmuş. Umarım alacağınız araçta istediğiniz tasarruflu yakıt tüketimini elde edersiniz. Konuyu artık kirletmesek de, diğer arkadaşlarımız/abilerimiz/kardeşlerimiz elde ettikleri sonuçlarını açıklasa, konu daha da amacından sapmayacak.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

İşleniyor...
                                X