Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ön Konsol - Göğüs Bölümünden gelen Gıcırtılar ve %90 Çözümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ön Konsol - Göğüs Bölümünden gelen Gıcırtılar ve %90 Çözümü

pardon ben 1 haftalık diyince 0 km aldınız sanmıştım ondan öyle dedim 2011 model 0 km bayilerde satılıyor ben bilerek opel odakda büyük cogunlugunu kesiyolar seslerin
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Yorum

2011 model 0 km bayilerde satılıyor mu? 2011 model arabanın bayide kalması imkansızın bi tık altında masanın altında falan unuttularsa anca bulunur 0 km 2011
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

evt nisan ayında amcama aldık onatcadan 2011 model ınsıgnıa edition elegance paket aracın normal fiyatı 64 bin tl idi 59 bin tlye aldı ve on kaput koruma filmi ve motor muhafazalıgıda hediye bazen araçlar showroom için fazla geliyor oda bayilerin ellerinde kalabiliyor.yani imkansız deil
        uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
          evt nisan ayında amcama aldık onatcadan 2011 model ınsıgnıa edition elegance paket aracın normal fiyatı 64 bin tl idi 59 bin tlye aldı ve on kaput koruma filmi ve motor muhafazalıgıda hediye bazen araçlar showroom için fazla geliyor oda bayilerin ellerinde kalabiliyor.yani imkansız deil

aslında çok inmemişler...
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
            hepsinde gelir sadece 7 8 bin olmasını bekle
            Benim araç 2011 model 16500 de henüz ses yok
            2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

İlginç hiçbi ses gelmemesi garip cogu ınsıgnıanın temel sorunlarından birisi bu cıtırtılar hatta cagrı beyin açmış oldugu aracın baslıca sorunları konusuna bakarsanz cogu kişi bndan sikayetci
              uçan teneke fiorino

Yorum

Bende hiç ses yok (maşallah)... SAdece çok sıcak havalarda camları kapatırken fitillerden gıcırtı geliyor. Servise gidip hallettireceğim bunu...
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Camlari yaglatin serviste o gecer bende konsoldan geliyodu servise braktim cift tarafli bantla izolasyon yapmislar daha cok citirdiyo kesin az bant koydular bence kesinlikle kendiniz yapin servisin yaptigindan hic memnun kalmadim
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                  X