Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ön Konsol - Göğüs Bölümünden gelen Gıcırtılar ve %90 Çözümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ön Konsol - Göğüs Bölümünden gelen Gıcırtılar ve %90 Çözümü

Tamamdır... bir de bunlara özel bir navigasyon var mı? göğüsteki çerçevenin değişmesi gerekiyor mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
      Tamamdır... bir de bunlara özel bir navigasyon var mı? göğüsteki çerçevenin değişmesi gerekiyor mu?
      Yo nasıl anlamadım ?
      Sen NAvi taktırmayı düşünüyorsan eğer mevcut ünite çıkıyor aynen yerine tercih ettiğin amrka oturuyor yani hiç birşey değişmiyor...

Yorum

Çıkarılacak olan ekranın yerine takılmıyor mu? navi daha büyükse nasıl oturtuyorlar onu merak ettim?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
          Çıkarılacak olan ekranın yerine takılmıyor mu? navi daha büyükse nasıl oturtuyorlar onu merak ettim?
          Senden çıkan ekran küçüm olsa dahai büyük bir bölüm olarak çıkıyor yani standar ordan sökülüp yerine hangi parca takıalcak olursa olsun hepsi aynı boyut...

Yorum

sadece işaretli bölge yerinden sökülüp, aynı şekilde, taktıracağınız navigasyon ekranı takılıyor.. sökülecek olan kısımla takılacak parça aynı zaten sadece birinin ekranı büyük o kadar

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hmmmm annadım çok teşekkür ederim.... Peki takılacak olan navi cihazı mp3 çalarken falan teyp ile uyumlu oluyor mu?

Yorum

herşey sorunsuz çalışacak ve dizim DVD800 Navigasyon Sistemleri ve CD500 sistemlerine göre daha fonksiyonlu olacak.. içiniz rahat olsun o konuda sadece taktıracağınız cihazın markası ve özelliklerine önem gösterin, forumda daha çnce tartışıldı, ve bildiğim kadarıylar FLY Audio diğer firmalara göre bi adım daha önde ve İnsignia larında FLY kullananlar çok memnunlar.. bu yüzden FLY Audio öneririm marka-sistem olarak.. forumda ilk Mehmet abi taktırmıştı FLY Audio cihazını yanlış hatırlamıyosam.. şimdi kullanan biçok kişi var ve forumda ilgili tartışma konuları mevcut isterseniz bir inceleyin konuları

buyrun linki;

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet

Buradaki pdf dosyadan sökülüş biçimini görebilirsiniz = > http://www.sendspace.com/file/bu713p

Farklı zamanda çekilmiş 2. video

10'ar dakikalık 3 bölüm.

Flyaudio Card DVD Player, Navigation, Bluetooth for Opel/Vauxall InsigniaPart 1Working all buttons and steering wheel.Compatible Car Models : All Cosmo, All ...

Flyaudio Card DVD Player, Navigation, Bluetooth for Opel/Vauxall InsigniaPart 2Working all buttons and steering wheel.Compatible Car Models : All Cosmo, All ...

Flyaudio Card DVD Player, Navigation, Bluetooth for Opel/Vauxall InsigniaPart 3Working all buttons and steering wheel.Compatible Car Models : All Cosmo, All ...

burda linkini verdiğim Mehmet abinin açtığı konuda, sizin merak ettiğiniz söküp takma işleminin cevabı var, pdf dosyasını indirin ve sökülme işleminin resimlerini inceleyin sökme tekma konusunda tüm herşey detaylı verilmiş kafanızda soru kalmayacaktır eminim

ayrıca yine Mehmet abinin kendisinin hazırladığı ve tanıttığı videoların linkleri var ve ordan da sistemin nasıl çalıştığını detaylı görebilirsiniz

Yorum

Merhabalar

Bu konunun ilk mesajındaki resimler ölmüş. Acaba yeniden yüklenmesi mümkün mü? Önceden kaydedin falan var mı. Benim insignianın konsoldan gacır gucur sesler gelmeye başladı.
                    2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enxdesign
                      Merhabalar

Bu konunun ilk mesajındaki resimler ölmüş. Acaba yeniden yüklenmesi mümkün mü? Önceden kaydedin falan var mı. Benim insignianın konsoldan gacır gucur sesler gelmeye başladı.

servislerde bu sorunun çözümü yüzde 90 başarılı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                        Orjinal yazı sahibi: enxdesign
                        Merhabalar

servislerde bu sorunun çözümü yüzde 90 başarılı...
                        Servis ücretsiz olarak yapıyor mu bu işlemi?
                        2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Tam olarak nerelere işlem yaptınız tekrar bilen gösterebilir mi fotolar silinmiş göremiyorum kendim yapmak istiyorum özellikle vites çevresini. Arkada oturan kişi ayağı çarpınca çatırdaması deli ediyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz
                            Tam olarak nerelere işlem yaptınız tekrar bilen gösterebilir mi fotolar silinmiş göremiyorum kendim yapmak istiyorum özellikle vites çevresini. Arkada oturan kişi ayağı çarpınca çatırdaması deli ediyor
                            Bahsetmiş olduğunuz çıtalar hepsi yerinden çıkıyor ve arkasına çift taraflı bantla sabitleme yapılıyor ve çıtırtı minumuma düşüyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben Odak ta yaptırdım bu işlemi sorun yok ses duymuyorum yaklaşık 6 oldu işlem yapılalı
                              2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                              2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

bende odakta yaptırdım o seslerden eser kalmadı arabada tık yok cok sesiz oldu konforlu oladu...
                                daha önce farklı bir servise götürmüstüm iki kere kapı ayarları falan yapın demıstım adamlar tam bozdular arabanın her yerınde ses gelıyordu rüzgar sesı ön göstergede tıkır tıkır sesler ve gıjırtı seslerı o servisin önde bile gecınce sınrlerım bozuluyor..
                                en son odak'götürdüm adamlar hal etiler araba konforu degisti cok sesiz ve konforlu oldu odak bu isin hakını verıyor gerceketen tebrık etmek lazım...
                                ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

İşleniyor...
                                X