Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ön Konsol - Göğüs Bölümünden gelen Gıcırtılar ve %90 Çözümü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ön Konsol - Göğüs Bölümünden gelen Gıcırtılar ve %90 Çözümü

Merhaba Arkadaşlar Bugun Uzun zamandır Canımı sıkan Ön konsoldan gelen Gıcırtıların Çözümünü kendi başıma arama kararı aldım ve kendi çapımda bi uygulama yaptım,
    Öncelikle Çok Hassas bir şekilde Geneli Ellerimle olarak Başka tornavida vs. kullanmadan parcaları birbirinden ayırdım Dikkatli bir şekilde bir taraftan başlanıldığı sürece çıkartılması mümkün parçalar,
    Torpido üstü çıta,
    Sağ kaplama,
    Küllük Üstü kaplama,
    Vites Körüğü altı,
    Ve sağ sol döşeme Plastikleri.

Her birini Çift taraflı sünger bantla altlarını doldurduktan sonra tabi yerine oturmasına engel teşkil etmeyecek şekilde dikkat ederek işlemi geri takma kısmına getirdim,
    Takılacak yerlerin bölgesel olarak temizliğini yaptıktan sonra dikkatli bir şekilde yerlerine yerleştirdim...
    Ve sonuc olarak çok bi etkileşim olmadıktan sonra bütün sesi kesmeyi başardım...

Yapmayı düşünen veya yaptıracak olan arkadaşlar için Faydalı olursa ne mutlu bana...

Şimdi uygulama Fotoğrafları;

Bunlarda işlem sonrası keyif Fotoları

Ynt: Ön Konsol - Göğüs Bölümünden gelen Gıcırtılar ve %90 Çözümü

tırnakları falan kırılmaz mı ya nasıl çıakrtcaz oraları ?
    Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mindfreak

tırnakları falan kırılmaz mı ya nasıl çıakrtcaz oraları ?
      Tıolark MEtal esnemeli tırnak kullanılmış bazı parcalar ise hafif gecmeli diğer parcalar ile bir birbirine kenetlenen parcalar sağ direksiyon yanından sökmeye başlamak en doğru yol alt döşeme plastikleri sağ sol onlar çok daha kolay zaten dikkatli ve herhangi bir altle sökmeye çalışmadıktan sonra sorun çıkartacak türde herhangi bir tırnak vs. bulunmuyor...

Yorum

Eline sağlık abi.Çok iyi olmuş böyle bir uygulamayı çekip yayınlaman

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
          Eline sağlık abi.Çok iyi olmuş böyle bir uygulamayı çekip yayınlaman
          Sağol kardeşim Faydalı olursa ne mutlu bana

Yorum

Olmaz mı hiç Abi ya.Benimde aracın bazı yerlerinden geliyor çıtırtılar ama ben pek umursamıyorum

Yorum

Olmaz mı hiç Abi ya.Benimde aracın bazı yerlerinden geliyor çıtırtılar ama ben pek umursamıyorum
              Ben bu konuda Çok hassasım kimisi müzik acıyor duymuyor kimisi umursamıyor ama ben illet olurum arabanın bi yerinden ses gelirse

Yorum

Bende sevmem Abide babam üstüne düştükçe bi yerine bişey olur arabanın diyor.Pek umursama diyor("Benle bir mi yaşıycak bu" diyor ).O yüzden

Yorum

Çok iyi bir uygulama ve anlatım olmuş ellerine sağlık...
                  Ben daha bu sesleri duyamadım bende mi problem var ne?

Emre arabaya yay takma sakın böyle '''alayına gider'' gibi duruyor araba...

Yorum

Bende sevmem Abide babam üstüne düştükçe bi yerine bişey olur arabanın diyor.Pek umursama diyor("Benle bir mi yaşıycak bu" diyor ).O yüzden
                    Tabi ki bizle yaşamayacak ama yaşadığı sürecede Huzur vermesi lazım adama
                    Ya rahatsız olmayan için sorun yok zaten ben çok hassasım sanırım bu konuda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                      Çok iyi bir uygulama ve anlatım olmuş ellerine sağlık...
                      Ben daha bu sesleri duyamadım bende mi problem var ne?

Emre arabaya yay takma sakın böyle '''alayına gider'' gibi duruyor araba...
                      Teşekkür ederim Nail abi Baya uğraştım ama oldu abi valla bilmiyorum kimisi bende hiç yok diyor ama genel çoğunluk bu ön konsoldan şikayetci bu nedenle fotolayıp paylaştım belki yararlanan olur diye
                      Yay konusuna gelince aslında istiyor abi evet bu halide çok güzel ama emin ol yaylı bir fotoğrafını koyayım eminim onu daha çok beğenirsin

Yorum

Eski araçta buna benzer uygulama yapmıştım ses tamamen keslmişti. İnce yapışkanlı süngerler kullanmıştı. Bu kullandığınız bantın markası ve tam olarak nasıl temin edeceğimiz yazar mısınız? Bende çift taraflı 3m banlat var ancak bu biraz daha ince sanırım, yeşil olan mı yoksa diğerini de kullandınız mı? Çift taraflı bantın sadece alt tarafı yapışkanlı diğer üst kısmını çıkarmadınız sanırım. Koçtaş'tan faşan bakmak lazım. Birde geçen ahşap çıtaları sökeyim dedim, baya sert; çekindim kırılacak diye.

Yorum

Eline sağlık kardeşim güzel ve doğru bir uygulama yapmışsın.Bendede ciddi anlamda sesler vardı Odak' ta senin yaptığına benzer bir uygulama yapıp işi çözdüler.Şu anda tık yok Maşallah...

Yorum

Emre Ellerine sağlık Gm de koymuş keçe ama yetersiz maalesef maad

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok güzel bir anlatım olmuş,emeğine sağlık Emre..
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X