Merhaba dün aracın içini temizlerken jantlarıda temizlemek istedim diskleri kontrol ederken sol ön disk'de bu çiziği gördüm diğer disklerde bir problem yok ne yapmalıyım servise gidiyimmi yoksa sorun yaratmazmı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fren Diski
Collapse
X
-
Ynt: Fren Diski
kronik sorun kardeşim 2009 ve 2010 larda disk ve balata uyumsuzluğundan oluşuyor servis garantisinden hemen değişiyordu şimdi değişme kalktı ücretsiz torna işlemi ve balata değişi mi yapıyorlar ilerleyen safhalarında frene bastığında çok hafif sallantı ile beraber ses yapar istersen şimdiden tornalatıp balatalarını değiştirt kardeşim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffkronik sorun kardeşim 2009 ve 2010 larda disk ve balata uyumsuzluğundan oluşuyor servis garantisinden hemen değişiyordu şimdi değişme kalktı ücretsiz torna işlemi ve balata değişi mi yapıyorlar ilerleyen safhalarında frene bastığında çok hafif sallantı ile beraber ses yapar istersen şimdiden tornalatıp balatalarını değiştirt kardeşim...
Yorum
-
Aracınızın balata markasına baktınız mı? Şu an 2011 modellerde GM marka oluyor diye biliyorum sizin araç da 2011 gözüküyor.Normalde Opel ilk gelen partilerdeki ürünü değiştirdi diye biliyorum2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
Yorum