Çok sık karşlaştığımız fakat kendimiz çözebileceğimiz sorunlar için video lu anlatımlar hazırlasak nasıl olur.Örneğin akü kutup başlarının çıkarılıp tekrar takılması.Arabanın kaputunu daha hiç açmadım.Başta ben olmak üzere ihtiyacı olan ve olacak olanlara çok yadımcı olur diye düşünüyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Video lu anlatım
Collapse
X
-
Ynt: Video lu anlatım
Ben sana hazırlarım videolu anlatımı .
Seni Ademin yanına çırak vermek lazım.
Orjinal yazı sahibi: alperen_54Çok sık karşlaştığımız fakat kendimiz çözebileceğimiz sorunlar için video lu anlatımlar hazırlasak nasıl olur.Örneğin akü kutup başlarının çıkarılıp tekrar takılması.Arabanın kaputunu daha hiç açmadım.Başta ben olmak üzere ihtiyacı olan ve olacak olanlara çok yadımcı olur diye düşünüyorum.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
genelde bu tür anlatımlar için hazırlanmış olan videolar sunan mevcut siteler var örneğin uzmantv gibi özel bir ihtiyacınıza göre video ile yardımcı olacak arkadaşlarımızda olacaktır tabi ki bu konunun klavye başında değilde elde kamera ile hazırlanacağı cevaplardan oluşacağı için ağır bir işleyişi olur muhakkak ama yinede yardımcı olmaya çalışırız...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetBen sana hazırlarım videolu anlatımı .
Seni Ademin yanına çırak vermek lazım.
Orjinal yazı sahibi: alperen_54Çok sık karşlaştığımız fakat kendimiz çözebileceğimiz sorunlar için video lu anlatımlar hazırlasak nasıl olur.Örneğin akü kutup başlarının çıkarılıp tekrar takılması.Arabanın kaputunu daha hiç açmadım.Başta ben olmak üzere ihtiyacı olan ve olacak olanlara çok yadımcı olur diye düşünüyorum.İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffgenelde bu tür anlatımlar için hazırlanmış olan videolar sunan mevcut siteler var örneğin uzmantv gibi özel bir ihtiyacınıza göre video ile yardımcı olacak arkadaşlarımızda olacaktır tabi ki bu konunun klavye başında değilde elde kamera ile hazırlanacağı cevaplardan oluşacağı için ağır bir işleyişi olur muhakkak ama yinede yardımcı olmaya çalışırız...İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
Yorum