Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Inverter tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Inverter tavsiyesi

Arkadaşlar,

Bazı insignialarda 220 volt prizi var. Bazı arkadaşlarımız ise sonradan inverter ve konsol ilavesi ile modifikasyon sağladır.
    Araç için 220 volt ihtiyacımız kaçınılmaz bir gerçek. Bu nedenle 220 volt prizi olmayan arkadaşlara şu ürünü öneririm.
    Fiyat/perfomans oranı iyi. 300 W sürekli karşılayacağı yük. DEMARAJ akımı 600 W. Her şeye çok çok yeter.

Fiyatı 70 tl

Bende 400w lık inverter var. Ama başka bir cihaz düşünüyorum. Cumartesi günü alıcam kısmetse.
    Aldıktan sonra size burdan tanıtırım.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Ynt: Inverter tavsiyesi

Teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Biliyorsun Fatih şarj üniteleri, inverter, jeneratörler hep ilgimi çekmiştir.
      Şimdi çok daha iyi bir cihaz buldum. Gerçekten All in one.

http://www.dataservis.net/prod.asp?U=energizer_xp18000_universal_mobil_sarj_ cihazi__harici_(external)_batarya__notebook_tablet _pc_netbook_camcorder_dijital_kamera_iphone_blackb erry_ipod_pda_cep_telefonu_mp3_player_bluetooth_ve _daha_fazlasi_icin&UID=XP18000

18000 mAh . Ne çalıştırmak istersen çalıştır. Şarj et. Araç dışında da kulanabiliyorsun.
      Basit printer bile çalıştırıyor. Her türlü notebook için extra pil görevi görüyor. Daha neler neler.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Gökhan iyiymiş bu alet,yorumlarını bekliyorum..
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Benim yazılımcı bi abim kullanıyor bunu ve nereye giderse gitsin mutlaka yanında oluyor gayet başarılı bir ürün rahatlıklı bir diz üstü bilgisayarı 5-6 saat çalıştırabiliyor tabi diz üstü şarj modunda oluyor,bana göre tek eksiği üst tarafına birde güneş enerjisi paneli eklenseymiş çok daha iyi olurmuş diye düşünüyorum...

Yorum

İşleniyor...
          X