225/55R17 Kumho KW17 aldım, 4 lastik 1050 tl ye mal oldu, çok memnunum.
Ankaranın son haftalardaki hali düşünüldüğünde kış lastiği kaçınılmaz bence, tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Lastikleri aldığım lastikçi elinde 18" orjinal cosmo çıkma lastik jant takımı olduğunu söyledi, yazlık lastiklerimin üzerine 1000 tl istedi, açıkçası aklımı çelmedi değil, pazarlık etmedim ama mart nisan gibi bende iki takım lastik-jant olayına girebilirim.
Arkadaslar belki 15 senedir tum arabalarimda kis lastigi kullanirim. Su an hem hanimin arabasinda hem de kendi arabamda kumho kullaniyorum. Kumhoyu bundan 7-8 sene once michelin bayisi bir abim tavsiye etti. Kendisinin passatinda da michelin ana bayisi olmasina ragmen kumho vardi. Ben de ogun bugun tum araclarimda kumho kullandim.yani su ana kadar tami tamina 16 adet yani 4 takim kullandim.ilk astramda daha sonra jettamda daha sonra da insignia ve seatimda kullaniyorum. İnanilmaz memnunum. Gecen sene ful karda kartalkayaya zincir takmadan sorunsuz ciktim. Ve bu lastigin kis performansi gercekten mukemml. Zaten daha sonra dergilerde testlerde okudugumda yaz lastiklaeri iyi olmadigi halde kis lastiklerinin cok basarili ciktigini gordum. Su an tanidigim herkes e kumho aldirdim. Bir tanesi de Utku ne yaptin demedi. Aktif kullnadigimiz bir captiva aracimiz var onda da kumho var ve cok menunuz. Bu nedenlerden dolayi kesinlikle KUMHO diyorum.bir ara belli ebetlarda 205 55 16 gibi michelinin alpine serisinde sorun vardi. Simdi yeni alpin 4 ile hicbir sorun kalmamis. Oda tavsiye edilir. Pirelli sottezero serisi ise kalin kar icin tam bir performans lastigi ancak tipik pirelli sorunu islak zemin performansi cok cok kotu. Arabayi yolda tutmak mumkun degil. Ancak kumho islak zeminde de mukemmel diyebilirim. Benim soyleyeceklerim bu kadar. Saygilar sevgiler
Yanliz buraya yorum yazan Ankarali dostlar nerelerdesiniz. Hic bulusma kisminizda isminiz gecmiyor. Sizleri de aramizda gormek isteriz.
walla ben daha yeniyim, öyle buluşmalara falan bakma şansım olmadı henüz, ayrıca y.lisans sebebiyle biraz yoğun bir dönemdeyim. Önümüzdeki Cumartesiden itibaren forum ve aracım konusunda daha aktif olmayı planlıyorum, inşallah buradan arkadaşlarla da biraraya gelme şansım olur.
Bugün itibariyle Kumho marka KW27 model 245/45/18 Kış lastiklerimi taktırdım... srk srk
İlk defa kış lastiği ile araç kullandım. Ancak hakikaten bambaşkaymış. Denemek için buz/kar karışımı olan bir tarlaya girip test ettim ve onayladım...
Bu zamana kadar hata yapmışım.
Kış yaşayanlar mutlaka taktırmalı...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Bugün itibariyle Kumho 245/45/18 Kış lastiklerimi taktırdım... srk srk
İlk defa kış lastiği ile araç kullandım. Ancak hakikaten bambaşkaymış. Denemek için buz/kar karışımı olan bir tarlaya girip test ettim ve onayladım...
Aklın yolu birdir ben hep söylüyorum kış mevsiminde kış latiği takılır o kadar
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Senelerdir kış olmuyorki memlekette
Kış oldu taktık bizde Araba pati bile çekemez oldu
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Evet arkadaşlar .
Bugün itibariyle Kumho 245/45/18 Kış lastiklerimi taktırdım... srk srk
Aklın yolu birdir ben hep söylüyorum kış mevsiminde kış latiği takılır o kadar
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum