Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kış lastiği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kış lastiği

ben ikinci ellere bakıyordum dün petlas aldım 260tl 17ler için 248tl 6taksit
    2015 leon fr

Yorum

ben lassa snOWWAY ALDIM memnunum .. arkadaşlarda petlas aldılar
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

225/55R17 Kumho KW17 aldım, 4 lastik 1050 tl ye mal oldu, çok memnunum.

Ankaranın son haftalardaki hali düşünüldüğünde kış lastiği kaçınılmaz bence, tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Lastikleri aldığım lastikçi elinde 18" orjinal cosmo çıkma lastik jant takımı olduğunu söyledi, yazlık lastiklerimin üzerine 1000 tl istedi, açıkçası aklımı çelmedi değil, pazarlık etmedim ama mart nisan gibi bende iki takım lastik-jant olayına girebilirim.
        1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Arkadaslar belki 15 senedir tum arabalarimda kis lastigi kullanirim. Su an hem hanimin arabasinda hem de kendi arabamda kumho kullaniyorum. Kumhoyu bundan 7-8 sene once michelin bayisi bir abim tavsiye etti. Kendisinin passatinda da michelin ana bayisi olmasina ragmen kumho vardi. Ben de ogun bugun tum araclarimda kumho kullandim.yani su ana kadar tami tamina 16 adet yani 4 takim kullandim.ilk astramda daha sonra jettamda daha sonra da insignia ve seatimda kullaniyorum. İnanilmaz memnunum. Gecen sene ful karda kartalkayaya zincir takmadan sorunsuz ciktim. Ve bu lastigin kis performansi gercekten mukemml. Zaten daha sonra dergilerde testlerde okudugumda yaz lastiklaeri iyi olmadigi halde kis lastiklerinin cok basarili ciktigini gordum. Su an tanidigim herkes e kumho aldirdim. Bir tanesi de Utku ne yaptin demedi. Aktif kullnadigimiz bir captiva aracimiz var onda da kumho var ve cok menunuz. Bu nedenlerden dolayi kesinlikle KUMHO diyorum.bir ara belli ebetlarda 205 55 16 gibi michelinin alpine serisinde sorun vardi. Simdi yeni alpin 4 ile hicbir sorun kalmamis. Oda tavsiye edilir. Pirelli sottezero serisi ise kalin kar icin tam bir performans lastigi ancak tipik pirelli sorunu islak zemin performansi cok cok kotu. Arabayi yolda tutmak mumkun degil. Ancak kumho islak zeminde de mukemmel diyebilirim. Benim soyleyeceklerim bu kadar. Saygilar sevgiler

Yorum

Yanliz buraya yorum yazan Ankarali dostlar nerelerdesiniz. Hic bulusma kisminizda isminiz gecmiyor. Sizleri de aramizda gormek isteriz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Yanliz buraya yorum yazan Ankarali dostlar nerelerdesiniz. Hic bulusma kisminizda isminiz gecmiyor. Sizleri de aramizda gormek isteriz.
              walla ben daha yeniyim, öyle buluşmalara falan bakma şansım olmadı henüz, ayrıca y.lisans sebebiyle biraz yoğun bir dönemdeyim. Önümüzdeki Cumartesiden itibaren forum ve aracım konusunda daha aktif olmayı planlıyorum, inşallah buradan arkadaşlarla da biraraya gelme şansım olur.
              1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Bekleriz. Grubumuz zaten kalabalik ve kyifli katilim arttikca daha keyifli daha eglenceli ve daha kuvvetli
                olacagiz.....

Yorum

4 Adet Kumho 245/45/18 KW21 Modeli kış lastiği satın alınmıştır.

Bilgilendirmeleri, referansı ve araştırmaları için, Ankaradan Trabzon61- Utku Bey kardeşime çok teşekkür ediyorum... clapclap clapclap
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                    4 Adet Kumho 245/45/18 KW21 Modeli kış lastiği satın alınmıştır.

Bilgilendirmeleri, referansı ve araştırmaları için, Ankaradan Trabzon61- Utku Bey kardeşime çok teşekkür ediyorum... clapclap clapclap
                    Abi kaça maloldu sorması ayıp?

Yorum

Valla Gökhanın şansına benzer bir şans yakaladım...

Liste satış fiyatı 325 TL
                      Son fiyatları : 300 TL

Kargo dahil 270 TL x 4 = 1.080 TL Kredi kartı 10 taksit aldım...

Yorum

arkadaşlar ben yokohoma 245-45-18 aldım..rf güçlendirilmiş seri 100 v serisi.ekim 2011 üretimli made in japan....fiyat 465 tl adet

selamlar....lastik konusunda tutucu davrandım..diğer marka fiyatları

petlas 275
                        good year 545
                        continental 615
                        michelin 655

kütahya fiyatları selamlar
                        2016 insignia 1,6 dizel otomatik sport beyaz renk

Yorum

Evet arkadaşlar .

Bugün itibariyle Kumho marka KW27 model 245/45/18 Kış lastiklerimi taktırdım... srk srk

İlk defa kış lastiği ile araç kullandım. Ancak hakikaten bambaşkaymış. Denemek için buz/kar karışımı olan bir tarlaya girip test ettim ve onayladım...
                          Bu zamana kadar hata yapmışım.
                          Kış yaşayanlar mutlaka taktırmalı...

Yorum

Evet arkadaşlar .

Bugün itibariyle Kumho 245/45/18 Kış lastiklerimi taktırdım... srk srk

İlk defa kış lastiği ile araç kullandım. Ancak hakikaten bambaşkaymış. Denemek için buz/kar karışımı olan bir tarlaya girip test ettim ve onayladım...
                            Aklın yolu birdir ben hep söylüyorum kış mevsiminde kış latiği takılır o kadar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Senelerdir kış olmuyorki memlekette
                              Kış oldu taktık bizde Araba pati bile çekemez oldu

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Evet arkadaşlar .

Bugün itibariyle Kumho 245/45/18 Kış lastiklerimi taktırdım... srk srk

Aklın yolu birdir ben hep söylüyorum kış mevsiminde kış latiği takılır o kadar

Yorum

Bende pazar günü Kumho kw 27 taktırdım, 4 adet. Montaj dahil, Kredi kartına taksitle 1.050 tl.
                                Bence kışın kar lasitiği tavsiye ederim. Kumho'yu özellikle tavsiye ederim.

Yorum

İşleniyor...
                                X