Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Plakanızı nasıl monte ettirdiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Plakanızı nasıl monte ettirdiniz?

Plakalık la ilgili bir projem var.
    Çok yakında topik açıcam.Çok hoş bir çalışma..
    APP leri bekliyorum.
    Eğer olursa tüm forum çok bomba olucak.

BMW bayilerinin çoğu APP veriyor direk..
    İstanbul da da bir yer var benim bildiğim...
    Yalnız bana 150 TL dediler çift mühür hologram polise problem çıkarmayan...
    Pahalı geldi ama yaptırcaz.Proje için şart..

Yorum

merak ettim bende app olayını farklı şekilde hallettim, montaj kaldı ama yapıştırmayı istemiyorum, farklı birşeyler yapmam lazım.
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        merak ettim bende app olayını farklı şekilde hallettim, montaj kaldı ama yapıştırmayı istemiyorum, farklı birşeyler yapmam lazım.
        Ufak bi ipucu...
        Piano black lazer baskılı çerçeve...
        Detaylar daha sonra...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
          Ufak bi ipucu...
          Detaylar daha sonra...
          Ben de bekliyorum projeyi, olsun varsın bi süre daha 20cm yerine 40cm park edeyim.
          '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
          '15 BMW 118i LCI

Yorum

Herkese iyi geceler.Bir süredir plakayı ne yapacağımı düşünürken alala şöyle bir ürüne rastladım.Silikon yapıp boyaya zarar vermek istemediğim ve çift taraflı bant da ıslanmalarda ve soğuk havalarda plakayı bırakabileceğini düşündüğüm için bana güzel geldi.Kullanan var mı?Denemeye değer mi?

burada da bir kullanıcı görüşü var

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
              Ufak bi ipucu...
              Detaylar daha sonra...
              pleksi siparişimi verdim bugün hazır olacak inşallah ihihi
              toptancısı da tanıdık, bir güzellik yapmaya çalışacağım ihihi
              InsigniaTEAM

Yorum

bende salı günü plakalıklarımdan kurtuluyorum ama APP hayranı olsamda polis yüzünden yaptırmicam.
                Yapacağım işlem, plakalığı çıkarmak, dış çerçeveyi beyaza boyatmak, plaka fontunu carbon mat bir siyah renkle kalınlaştırmak, ve çift taraflı bant ve slikonla yapıştırmak olucak
                Beyaz tutkudur.

Yorum

piano black pleksilerim hazır. ama 4 köşe kesip bırakmış adam angry başta ben düzgünce ayarlarım kenarlarını demişti, zaman olmadığı için aldım mecbur. dremelle kendim düzelteceğim artık.
                  bu hafta yoğunum, montajı biraz zaman alacak ama yapıp paylaşacağım sizlerle

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Güneş
                    bende salı günü plakalıklarımdan kurtuluyorum ama APP hayranı olsamda polis yüzünden yaptırmicam.
                    Yapacağım işlem, plakalığı çıkarmak, dış çerçeveyi beyaza boyatmak, plaka fontunu carbon mat bir siyah renkle kalınlaştırmak, ve çift taraflı bant ve slikonla yapıştırmak olucak
                    Boyatmak değilde selülozik tiner ve bir parça pamuk veya bez yardımı silersen kenarların simli hali kalır yine.

Yorum

reklamcının abuk subuk kestiği pleksiyi (çizdiği yerle kestiği yer alakasız...) kendim düzelttim, etrafını da sırayla 180, 600, 1000, 2000 zımpara geçince ön kısmı gibi parladı ihihi
                      geriye montaj kaldı. bu konuda da yardıma ihtiyacım var ihihi
                      plaka yapıştırmada kullanılan silikon soğuk silikon mu? ev camlarına felan sürülenler gibi? düz zemine mi daha iyi tutunur yoksa pleksinin zeminini biraz zedeleyim mi? daha önce plaka yapıştırmadım ihihi

InsigniaTEAM

Yorum

Bir süredir arkadaşın paylaştığı görünmez plakalığı kullanıyorum, şimdilik memnunum.
                        Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                        Herkese iyi geceler.Bir süredir plakayı ne yapacağımı düşünürken alala şöyle bir ürüne rastladım.Silikon yapıp boyaya zarar vermek istemediğim ve çift taraflı bant da ıslanmalarda ve soğuk havalarda plakayı bırakabileceğini düşündüğüm için bana güzel geldi.Kullanan var mı?Denemeye değer mi?

burada da bir kullanıcı görüşü var

Yorum

pleksiye birşey olursa bende bununla değiştirmeyi düşünüyorum. Almanya tamamen bu görünmez plakalığa geçmiş sanki gurbetçilerde hep bundan var
                          InsigniaTEAM

Yorum

App plaka yaptırıp trafik şubeye onaylarsak (mühürletsek) olmaz mı?
                            1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                            Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

ben hiç uğraşmadım sigortacıma şöförler derneğinde boya bastıttırma dedim düz beyaz boyasız geldi ardından emniyette mühür oldu ordan reklamcıya götürdüm güzelce keyfime göre yazdırdım cif taraflı bant + silkon gezdirdim yapıştırdım şimdi tamponla kardeş oldular alan arkadaş baya zorlanır eski 666 yı sökmek için passatın tampon nerdeyse kopacaktı silikondan gökhanın app le karıştırmışım konuyu ama aynı şey yakın

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İstanbul'da standart dışı plaka mühürlenmiyor, ancak bazı App plakacılar 200tl civarı bir ücrete yaptıklarını söylüyorlar
                                gerçek mühür mü sahte mi bilemiyorum
                                Orjinal yazı sahibi: sebazios
                                App plaka yaptırıp trafik şubeye onaylarsak (mühürletsek) olmaz mı?

Yorum

İşleniyor...
                                X