Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klima Auto durumunda ısıtma sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Klima Auto durumunda ısıtma sorunu

Orjinal yazı sahibi: corail
    Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Klima otomatik devreye girmez ama fan çalışır siz klimayı kapatsanız bile birde aracı en son hangi konumda kapatırsanız açtığınız zaman da en son konumdan devam ediyor
    vallahi de billahi de devreye giriyor ama
    üstelik klima butunundaki ""on"" belirteci olan ışık da yanmıyor..
    ve çalıştığını da soğuk hava üflemesinden ve rolantideki yakıt sarfiyatından teyid edebiliyorsunuz.. blink
    sinir oldum bir an bunu görünce..
    diğer taraftan ise info kısmından kontrol ettiğimde "klima sistemi kapalı" yazıyor ama klima resmen ( kompresor ) devrede ve soğutuyor..
    dış ısı 25 gibi?.. içerde klima ışığı yanmıyor . gelen hava soğuk.. belli bir süre sonra dışardaki ılık hava gelmeye başladı..(araba kapalı garajdaydı dip not)
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Ynt: Klima Auto durumunda ısıtma sorunu

yok ama gerçekten bu şekilde bir durum değil..
      klima kompresörü de çalışıyor ve bunu hissediyorsunuz az çok sesinden ve daha ziyade yakıt tüketiminden..
      ben ayarlanan sıcaklık değerlerinin evdeki klima gibi gerçek deperler olduğuna ve elektronik sistemin de bu değerleri yakalamak için otomatik olarak klimayı devreye aldığını düşünüyorum..
      ama ne yaptım bilmiyorum şu anda 17 17 olarak ayarladım ve klima istemsiz olarak çalışmıyor..
      bir ara 18 20 gibi sağ sol farklı olarak ayarladığımda bahsettiğim şekilde devreye girmişti kendi kendine..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
      X