Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turboculara soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 turboculara soru

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
    ben aracımı almadan önce 2010 model bmw 3.16i bulmuştum 65bin TL'ye, araçta 18" jant ve sunroof dışında doğan slx'ten farklı herhangi bir şey yoktu.. ee zaten 115hp lik motoruyla babannemden bile daha hantaldı, diğer yandan 64500 tl'ye whiteagle'ı buldum.. konfor desen konfor şekil desen şekil motor desen opelin yapmış olduğu tüm zamanların en iyisi.. karar vermek pek zor olmadı

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      zaten bu benzin yakma olayına gelince üreticilere göre bu araçlar o kadar az yakıyor ki kendi pazarını opel hangi ülkede kurarsa kursun bizim ülkemizde ki kadar yakmıyor bizim ülkemizde 0.5 yakıyorsa diğer ülkelerde ki benzin fiyatlarıyla bu araba 0.20 - 0.25 yakıyor hemde 180 ps'lik bir araba daha ne yaksın millet araba çok yakıyor diye arabayı şikayet edene kadar niye bu kadar pahalı bizim ülkemizde bu benzin diye devleti şikayet etsinler...
      clapclap clapclap obaa obaa

Yorum

Opel'in yaptığı tüm zamanların en iyi motoru denince aklıma hep Astra gsi ve Vectra GT'de kullanılan 150'lik sfi gelir. tabii calibra'daki turbo versiyonunu da unutmamak gerek...nostalji

Yorum

bir ara omega da V8 bir motor kullanılacaktı ama piyasaya çıkmadı sanırım, bence çıksaydı tartışmasız en iyi motor o olurdu

Yorum

Satmak zorunda kaldım ama bugün fırsatım oldu gene Insignia almayı planlıyorum. 2012'leri beklemek ölüm gibi geliyor. Keşke almasaydım dedirten hiçbirşeyi yok ama bir tane keşke olsaydı'm var. Keşke bu motorda 4x4 olsaydı. Hiç tereddüt etmezdim emin olabilirsin.

Yorum

hem az yaksın hem gıtsın yok

Yorum

İşleniyor...
              X