Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turboculara soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 turboculara soru

yine benzinli yine turbo alırdım)))) 60 bin tl ye alınıp binilecek en iyi araba tipiyle özellikleriyle muhteşem bir makine
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      bende 115 bg almıştım inanmazsınız ondan bile memnundum insignia ayrı bi araç (tabi demin dediğim bir şakaydı )
      Hangisine inanalım biz şimdi :P
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

115 bg aracım 17 jantlıydı o yüzden aracın konforu bundan iyiydi, ayrıca yaklaşık 1.5 litre daha az yakıt tüketiyordu ortalamada. onu sıfır km almıştım bir de izmir e gelen ilk araçtı ben aralık 2008 de aracı aldım şubat 2009 da teslim ettiler, aracın bende anısı da çok tabi ve manevi olarak bağlanmıştım diyebilirim aracı satmaya karar verdiğimde keşke yapılabilecek başka bişey olsa diye çok düşündüm ama, en mantıklısı turboya geçmekti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
          araba yaksın hakkını verıyor gercektende! keske su 0 - 100 olayını oldukca dusuk yapabılselerdı! bırde bızım bu arabalara blow off takabılsek! yada takan varmıdır adam akıllı bılmıyorum! yapılcak cok sey varda su garantı olayı kastırıyo adamı resmen! seneye kısmetse artık bu arabayı pedere bırakmaya! OPC ye cevırcektım vazgectım onun yerıne OPC Corsa alıcam 0 km artık onunla oynarım bende
          kardeşim blow off filan diyorsun da zaten gazdan çektiğinde ona yakın bir ses veriyor, hatta arabayı park ederken bile o turbo üfleme sesi beni benden alıyor
          kardeşim beklenti ile alakalı ben bi subaru cuff laması istediğimden bu şekilde yoksa turbo her araç türbülans sesi verir ama bi subaru sesi çok farklı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            araba yaksın hakkını verıyor gercektende! keske su 0 - 100 olayını oldukca dusuk yapabılselerdı! bırde bızım bu arabalara blow off takabılsek! yada takan varmıdır adam akıllı bılmıyorum! yapılcak cok sey varda su garantı olayı kastırıyo adamı resmen! seneye kısmetse artık bu arabayı pedere bırakmaya! OPC ye cevırcektım vazgectım onun yerıne OPC Corsa alıcam 0 km artık onunla oynarım bende
            kardeşim blow off filan diyorsun da zaten gazdan çektiğinde ona yakın bir ses veriyor, hatta arabayı park ederken bile o turbo üfleme sesi beni benden alıyor
            kardeşim beklenti ile alakalı ben bi subaru cuff laması istediğimden bu şekilde yoksa turbo her araç türbülans sesi verir ama bi subaru sesi çok farklı
            haklısın tabii ki üstad blow off sesi gerçekten farklı bi ses fakat, uygulama zorluğu ve aracın şekli şemali itibariyle ağır duruşu, diğer yorumlarda arkadaşların da bahsettiği gibi biraz daha bu arabadan çok japon araçlarına filan gider gibi, araç ağır araç gösterişli, araç konforlu, blow off sesi olmasada bir çok genç ve heyecanlı insigniacı kardeşimiz bunu arayan insanlar değiller, tabii ki senin yaptığın çalışma da takdire şayan bir hareket davidoff üstadım, zevkler ve renkler tartışılmaz, sen öyle uygun gördüysen, bize senin yaptığın olayı takdir etmek düşer subarunun motor sesi ve o çuflaması zaten, benim nfs serilerinde aşık olduğum bir durumdu

Yorum

haklısın tabii ki üstad blow off sesi gerçekten farklı bi ses fakat, uygulama zorluğu ve aracın şekli şemali itibariyle ağır duruşu, diğer yorumlarda arkadaşların da bahsettiği gibi biraz daha bu arabadan çok japon araçlarına filan gider gibi, araç ağır araç gösterişli, araç konforlu, blow off sesi olmasada bir çok genç ve heyecanlı insigniacı kardeşimiz bunu arayan insanlar değiller, tabii ki senin yaptığın çalışma da takdire şayan bir hareket davidoff üstadım, zevkler ve renkler tartışılmaz, sen öyle uygun gördüysen, bize senin yaptığın olayı takdir etmek düşer subarunun motor sesi ve o çuflaması zaten, benim nfs serilerinde aşık olduğum bir durumdu
              Tabi ki Faruk kardeşim bu iş zevk renk işi d segment bi araçta bu tarz şeyler çok nadir görülür ama bizim d segmentimizde spor kasa olarak Opc olduğu için yadırganmıyor çok stock bir insigniaya yapıalcak uygulamalar değil zaten bunlar ilk önce arabanın görüntüsünü cuff latacan sonra turboyu yoksa çok sırıtır zaten
              araba güzel ne yapsan yakışıyor gecen gün bi subaruyla oynuyoruz bi o cuff luyor bir ben ama herkes benim makinaya bakıyor alışılmışın dışında olmak en güzeli

Yorum

subaru abartılı sis lambalarından vazgeçtikten sonra gözümden çok düştü zaten çok sıradan bir araç gibi duruyor, hele hatchback kasaya geçmesi tamamen beni kendisinden soğuttu, impreza 555 i ona değişmem ya, bu japonları anlamıyorum ya arabaları gittikçe çirkinleştiriyorlar, tabi belli modeller için geçerli hepsi öyle değil mesela honda hep güzele doğru gidiyor, fakat toyota subaru ve mitsubishi de bunu göremiyorum. mazda da hondadan aşağı kalır değil tabii ki

Yorum

bi yorumda da yazdığım gibi hatırlamıyorum hangisi ama OPC kırmızı rengiyle 458 italia kadar ilgi çekici duruyor bence

Yorum

Paraya kıyıp mercedes E veya Bmw 5 serisi almıyorsanız,her açıdan en iyi seçenek İnsignia.(nokta .)
                    İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      bu arabaya çok yakıyor diyenler 102 hp lik leon ve golflere baksınlar....
                      Kesinlikle katılıyorum. Eşimin eski şirket aracı 102 hp jetta tiptronicti şehir içince 11 litreden aşağıya inmiyordu araç, gitmemesi de cabası; şu anda c180 k. var o da 10-11 litre civarında yakıyor 1.6 motor 156 hp.
                      Nedir bu insignia çok yakıyor muhabbeti anlayamadım gitti, araba 1.5 tonsa ve 180 hp'lik motor varsa yakacak tabi bundan daha normal ne olabilir...

Yorum

zaten bu benzin yakma olayına gelince üreticilere göre bu araçlar o kadar az yakıyor ki kendi pazarını opel hangi ülkede kurarsa kursun bizim ülkemizde ki kadar yakmıyor bizim ülkemizde 0.5 yakıyorsa diğer ülkelerde ki benzin fiyatlarıyla bu araba 0.20 - 0.25 yakıyor hemde 180 ps'lik bir araba daha ne yaksın millet araba çok yakıyor diye arabayı şikayet edene kadar niye bu kadar pahalı bizim ülkemizde bu benzin diye devleti şikayet etsinler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platinum HD
                          Paraya kıyıp mercedes E veya Bmw 5 serisi almıyorsanız,her açıdan en iyi seçenek İnsignia.(nokta .)
                          +1

Yorum

zaten bu benzin yakma olayına gelince üreticilere göre bu araçlar o kadar az yakıyor ki kendi pazarını opel hangi ülkede kurarsa kursun bizim ülkemizde ki kadar yakmıyor bizim ülkemizde 0.5 yakıyorsa diğer ülkelerde ki benzin fiyatlarıyla bu araba 0.20 - 0.25 yakıyor hemde 180 ps'lik bir araba daha ne yaksın millet araba çok yakıyor diye arabayı şikayet edene kadar niye bu kadar pahalı bizim ülkemizde bu benzin diye devleti şikayet etsinler...
                            artı 1
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ben aracımı almadan önce 2010 model bmw 3.16i bulmuştum 65bin TL'ye, araçta 18" jant ve sunroof dışında doğan slx'ten farklı herhangi bir şey yoktu.. ee zaten 115hp lik motoruyla babannemden bile daha hantaldı, diğer yandan 64500 tl'ye whiteagle'ı buldum.. konfor desen konfor şekil desen şekil motor desen opelin yapmış olduğu tüm zamanların en iyisi.. karar vermek pek zor olmadı
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

+100

Yorum

İşleniyor...
                                X