Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turboculara soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 turboculara soru

Kesinlikle insignia diyorum herşeyiyle mükemml bi araç herkesin kafasını 2 kez çevirip baktığı bi araç ve çok kaliteli herşeyiyle eğer bu araç bmw,mercedes veya başka bi markada olsaydı emin olun 150.000tl'lerden bahsedilirdi.Opel çok iyi bir iş çıkardı TEŞEKKÜRLER OPEL... obaa muhaha
    <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

Keşke almasaydım dediğimiz olmadı, hem olsa bile ,yerine ne alacağımız sorusuna cevap bulabileceğimizi hiç sanmıyorum
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Vermiş olduğunuz parayla alabileceğiniz en mükemmel araba

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Sonuna kadar insignia .ben hiçbir arabamda her sabah koşturarak arabama gittiğimi hatırlamıyorum.
          işe gidiş dönüş olsun diye bakıyorum resmen tek başıma keyıflı keyıflı güvenli. canın ıstedıgınde ağır beyefendı gıbı canın ıstedıgınde yollara gider yapan bıçkın delikanlı. e daha ne
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

1 sene içinde 2 insignia satmış olup,3.kez yine insignia alacak kadar memnun olan birisi olarak,KESİNLİKLE ve şiddetle yine insignia!!!
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
              1 sene içinde 2 insignia satmış olup,3.kez yine insignia alacak kadar memnun olan birisi olarak,KESİNLİKLE ve şiddetle yine insignia!!!
              Maşallah abi

Yorum

Tabiiki, konforuyla, keyifli sürüşü ile

(G&T=CN)

Yorum

Benım babada sureklı araba degıstırıodu 2 senedır ınsıgnıa kullanıyor sesı cıkmadı hıc

Yorum

Biz ailecek çok fazla km. yapmıyoruz. Bunun için yakıt çok problem değil.
                    Bu fiyat aralıklarında alınabilecek en konforlu, güvenli, şık tasarımlı tek otomobil diyebilirim.
                    Bundan sonra alacak olsam, tekrar aynısından almak isterim,
                    (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                      araba yaksın hakkını verıyor gercektende! keske su 0 - 100 olayını oldukca dusuk yapabılselerdı! bırde bızım bu arabalara blow off takabılsek! yada takan varmıdır adam akıllı bılmıyorum! yapılcak cok sey varda su garantı olayı kastırıyo adamı resmen! seneye kısmetse artık bu arabayı pedere bırakmaya! OPC ye cevırcektım vazgectım onun yerıne OPC Corsa alıcam 0 km artık onunla oynarım bende
                      kardeşim blow off filan diyorsun da zaten gazdan çektiğinde ona yakın bir ses veriyor, hatta arabayı park ederken bile o turbo üfleme sesi beni benden alıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        İkinci detayı ve önerimi paylaşayım;
                        Blowoffu çok güzel bir şekilde hazırlayıp takmamıza rağmen 500 metre gittikten sonra turboyu kapatana kadar tecrübe etme şansım oldu 3 çuflama kadar ki emin olun kesinlikle tatmin eden bir ses değildi HKS mantar filtreden aldığım ses tam anlamıyla Tamin edecek kadar gür ve tok bir cuf lama hiç uğraşmayın derim
                        +1

Yorum

insignia 2009 yılı, yılın otomobili olup 65 bin tl olup, orta sınıf sedan olup, geniş bir araç olup bir de 180 beygir olunca (s60 da var ama 80 binden başlıyor ) başka alınabilecek araç var mı ya

Yorum

şuan yeni araç alıcak olsaydım, düşünmeden, tereddüt etmeden yine İNSİGNİA alırdım, yine 1.6 turbo cosmo olurdu, fakat sunroof ve flexi ekletirdim opsiyonların arasına.....

Yorum

Bu araç bağımlılık yapıyor bende 1,5 sene1.6 T insignia elegance kullandım şimdi cosmosunu aldım iyide yapmisim...

Yorum

bende 115 bg almıştım inanmazsınız ondan bile memnundum insignia ayrı bi araç (tabi demin dediğim bir şakaydı )

Yorum

İşleniyor...
                                X