insignia yı yakıt tüketimi dışında herhangi bir konuda keşke almasaydım dediğiniz oldu mu?
yeni bir araba alma fırsatınız olsa yine insignia dermisiniz?
Sonuna kadar insignia .ben hiçbir arabamda her sabah koşturarak arabama gittiğimi hatırlamıyorum. Benim hiçbir arabam muayeneye giden kadar ben de kalmadı bu araba kalacak. Benim hiçbir arabam garantiden çıktığı halde ben de kalmadı bu araba kaldı.daha başka ne diyeyim.
araba yaksın hakkını verıyor gercektende! keske su 0 - 100 olayını oldukca dusuk yapabılselerdı! bırde bızım bu arabalara blow off takabılsek! yada takan varmıdır adam akıllı bılmıyorum! yapılcak cok sey varda su garantı olayı kastırıyo adamı resmen! seneye kısmetse artık bu arabayı pedere bırakmaya! OPC ye cevırcektım vazgectım onun yerıne OPC Corsa alıcam 0 km artık onunla oynarım bende
araba yaksın hakkını verıyor gercektende! keske su 0 - 100 olayını oldukca dusuk yapabılselerdı! bırde bızım bu arabalara blow off takabılsek! yada takan varmıdır adam akıllı bılmıyorum! yapılcak cok sey varda su garantı olayı kastırıyo adamı resmen! seneye kısmetse artık bu arabayı pedere bırakmaya! OPC ye cevırcektım vazgectım onun yerıne OPC Corsa alıcam 0 km artık onunla oynarım bende
Sonuna kadar insignia .ben hiçbir arabamda her sabah koşturarak arabama gittiğimi hatırlamıyorum. Benim hiçbir arabam muayeneye giden kadar ben de kalmadı bu araba kalacak. Benim hiçbir arabam garantiden çıktığı halde ben de kalmadı bu araba kaldı.daha başka ne diyeyim.
Niye yapılmıyor emre yaw bknz. DiaDavidoff Emre
emrede yokkı blow off hava fıltresınden cıkan ses blow off takıldıgı zaman hava gırıslerı ıcın beyıne program yuklenmesı lazımmıs o yuzden saglıklı yapan varmı bılemıyorum!
emrede yokkı blow off hava fıltresınden cıkan ses blow off takıldıgı zaman hava gırıslerı ıcın beyıne program yuklenmesı lazımmıs o yuzden saglıklı yapan varmı bılemıyorum!
Sen sesi al kardeşim napıcan gerisini cuff cuff
abı ya ben o sesın hastasıyım resmen! napalım boyle sakın sessız sessız gıtcez arada sıkıstırdıgımda arabayı turbo hafıf cufluyo oda hosuma gıdıo ıcerıye kadar duyuyorum cuflamayı
insignia yı yakıt tüketimi dışında herhangi bir konuda keşke almasaydım dediğiniz oldu mu?
yeni bir araba alma fırsatınız olsa yine insignia dermisiniz?
İnsignia Gm nin en zor günlerinde tabiri caizse kendini bataklıktan çıkartma çabaları ile oluşan piyasada esebilmesini geniş bir kullanıcı kitlesi yakalamayı hedefleyen emsal özellikte bir çok firmanın ürettiği modellere kıyasla daha fazla donanıma sahip olmasına rağmen fiyatı kişiyi çok zorlamayacak derecede makul tutulmuş ve her kesime göre (1.6t dizel tek eksiği) hazırlanmış bir araç,
Eksiklerini konuşmanın gereksiz olduğunu nedeninin ise konfor stil performans fiyat olarak artılarının fazlalığından bu ayar bi araca binmek istediğiniz zaman bu performans bu konfodar bu donanımda bir arada sahip olmak istiyorsanız şayet cebinizden en az 100 bin üstünü gözden çıkarmadığınız sürece tek ve en iyi alternatif Opel İnsigniadır.
Daha fazla anlatabilirim ama konuyu en öz şekilde anlatmaya gayret gösterdim...
Blow off macerasını başka bir konuda anlatmıştım burdan kısaca senin için özetleyeyim,
Bizim araclarda maf sensörü ve akışmetreden ötürü araya takılan bir aparatı yani blowoff u basınc değerlerini değiştirdiği için algılıyor blow off basıncın bir kısmını kendi dışarıya attığı için cuff lamanın meydana gelmesi için intercoilerden cıkan havanın bir kısmı azalıyor ve bunu sensörler basınc borusunda sorun var olarak algılıyor yani motora tam hava gitmiyor diye Turboyu kitliyor,
Bunun çözümü replika hks blowoff larla yapılıyor replica hks lerde arkadan ayar yeri var ne kadar hava bırakacağı onun seviyesini arıza vermeyecek kadar azaltırsanız basıncta eksiklik algılamıyor bu sayede sorunsuz çalışıyor ama benim gittiğim yolsa güzel bi intake kit ile blow off un verdiği sesi açık hava filtresinden almak oldu maliyeti aynı sonucta...
İkinci detayı ve önerimi paylaşayım;
Blowoffu çok güzel bir şekilde hazırlayıp takmamıza rağmen 500 metre gittikten sonra turboyu kapatana kadar tecrübe etme şansım oldu 3 çuflama kadar ki emin olun kesinlikle tatmin eden bir ses değildi HKS mantar filtreden aldığım ses tam anlamıyla Tamin edecek kadar gür ve tok bir cuf lama hiç uğraşmayın derim
İkinci detayı ve önerimi paylaşayım;
Blowoffu çok güzel bir şekilde hazırlayıp takmamıza rağmen 500 metre gittikten sonra turboyu kapatana kadar tecrübe etme şansım oldu 3 çuflama kadar ki emin olun kesinlikle tatmin eden bir ses değildi HKS mantar filtreden aldığım ses tam anlamıyla Tamin edecek kadar gür ve tok bir cuf lama hiç uğraşmayın derim
anladım adasta bana yaparız dedıler ama tam guvenemedım benım arkadasım subaruya taktırırken bıle o hatayı vermemıs ıcın yazılım atılıyormus arabayı yazıl attırmıs ona gore hava gırısıne mudahelede bulunmus adamda aynısı soyledı yanı ozaman sorun cıkmaz dedı ama 1 kısı bıle bu sekılde yaptırmadı ıcın gerı adım attım dogruusu adas
Yorum