arkadaslar bi aracla takas konusuyorum adam 115hp cosmo yok diyo. Benim ruhsatta bile cosmo yaziyo agzina kadar dolu araba ama adam cosmo degil diyo. Cosmolarda deri döseme oluyo dedi. Seninki cosmo dil dio
arkadaslar bi aracla takas konusuyorum adam 115hp cosmo yok diyo. Benim ruhsatta bile cosmo yaziyo agzina kadar dolu araba ama adam cosmo degil diyo. Cosmolarda deri döseme oluyo dedi. Seninki cosmo dil dio
Allah yardımcın olsun cosmolarda yarım deri, yarım kumaş kombinesi vardır, afl, xenon far, elektrikli, hafızalı sürücü koltuğu koltuk, balık sırtı anten, cosmonun en belirgin özelliklerindendir....
20.000 km ve ustu uzun vadeli kullanim icin dizel.
bende mehmet abiye kadılıyorum ama 115 bg de az be kardeşim
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
cagrı ben dun servisi aradım adam iddia ediyo bana cosmo yok diyo 115 hp olarak ruhsatta bile yazıyo bnm cosmo oldugu adamla anlasamadık vazgectim pazarlıktan arastırıyorum arac. bi kac arac var link atabilirim incelemeniz icin.
Yorum