Merhaba arkadaslar. Size bi konuda danismak istiyorum. 4 gun önce insignia aldim. Modeli 2009 cosmo 115 hp. Gel gelelim kasa agir beygir gucu dusuk. Aractaki performans beni tatmin etmedi. Fakat okadar rahat aracki surmekten keyif aliyorum. Simdi ben senede ortalama 10.000 km yol yapiyorum. Ve aracimi farkli model bir insigna ile degismek istiyorum. Sizce 2.0 dizel mi almaliyim, yoksa 1.6 180hp cosmo mu almaliyim? Dizel insignia fiyatlari yuksek oldugu icin 180hp dahami mantikli? Fikirlerinizi bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SIZCE NE YAPMALIYIM??
Collapse
X
-
Ynt: SIZCE NE YAPMALIYIM??
Arastirdim arkadaslar 180hp ile dizel arasinda 20.000TL fark var. 10.000 km ile bu fark kapanmaz dimi? 180hp ler cok yakiyo dediler bana. Ama yinede bu fark kapanmaz heralde. 2.0 lerin vergiside senede 2.000 oldugunu göz önunde bulundurursak.
Yorum
-
10000 km yapacak bırı ıcın o kadar fark vermek fuzulı bence. 400-450 krs yakar km de 180 hpler ortalama benım degerlerıme gore2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Hata yaptigimi noterden cikip arabaya bindikten sonra anladim Karar verdim ya dediginiz gibi yapicam takas yoluna gitmeyi dusunuyorum 180hp ile. Bayirlarda cok zorlaniyor. Benim eski aracim dizeldi 450 yakiyodu hemen hemen ayni aslinda. Artisi bu ucak
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mydjHata yaptigimi noterden cikip arabaya bindikten sonra anladim Karar verdim ya dediginiz gibi yapicam takas yoluna gitmeyi dusunuyorum 180hp ile. Bayirlarda cok zorlaniyor. Benim eski aracim dizeldi 450 yakiyodu hemen hemen ayni aslinda. Artisi bu ucakAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mydjkeske baksaymisim gercekten neyseki hatayi anlayip dönucez iste dimi. Arac bulursam burada sizle paylasirim olurmu? Fikirlerinizi alirim.
Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SensationOrjinal yazı sahibi: mydjkeske baksaymisim gercekten neyseki hatayi anlayip dönucez iste dimi. Arac bulursam burada sizle paylasirim olurmu? Fikirlerinizi alirim.
Yorum
Yorum