arkadaşlar aracınız durur vaziyette çalışırken ne kadar yakıyor motor ısındıktan sonra? benim anlık yakıt dururken bile 1.3-1.4-1.5 civar yakıyor ve bu bence bi hayli yüksek değer. Diğer araçlarım dururken 0,6-.0,7 civarında yakıyordu..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aracınız dururken ne kadar yakıyor?
Collapse
X
-
Ynt: aracınız dururken ne kadar yakıyor?
1.6 Vectra'da normalde 0,8 yakıyordu, klima açıkken 1,1-1,2 yakıyordu.
kimin olduğunu hatırlamıyorum ama ya Mehmet abideydi ya da Fatih abi de olması lazım, yine 0,8 yakıyordu diye hatırlıyorum, emin değilim. seninkinde klima vs. yakıt harcayacak şeyler kapalımıydı abi?InsigniaTEAM
-
abi gerçekten de rölanti bile bukadar yüksek olduktan sonra çok yakmasına da inandım şimdi :S
İstanbul'daki Gökhan abinin (Turquaz72) aracı, Fatih abinin aracından hep 1,5-2 litre fazla yakıyordu, hemde aynı yolda peşpeşe gittiler. sanırım sizinkinde de bir sorun var.InsigniaTEAM
Yorum
-
gökhan kardeş, şunu belirtmek isterim. sadece insignia değil 4 silindirli ve 1.6 motora sahip hiçbir marka ve modelin 1,6 lt civarında yakacağını sanmıyorum. bence koza ihtiyacın yok, sadece arkadaşların (servisin) seni sindrimeye çalışması durumunda altta kalma yeter...
Yorum
-
Bu gün bu konuyu okuyunca bende dikkat ettim 0.7 gözüküyor motor sıcakken .
Birşey soracağım 1.3-1.4-1.5 yakarken Devir saati kaçta gözüküyor bunu bir kontrol edip bilgisini verirmisiniz ısınmış motorda rölenti devri 1000 in altında olması lazım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum