Duyuru

Collapse
No announcement yet.

motor arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• motor arızası

aracım 2500 km de 2 ay önce aldım dün motor gücü azaltıldı uyarısı verdi ,bugun çekiçiyle servise gönderdim, ayrıca aracın direksiyonda 160 km hızdan sonra boşluk varmış gibiydi, böyle sorunlarla karşılaşan varmı

Ynt: motor arızası

Geçmiş olsun, büyük ihitmalle motor arızası yerindne çıkan turbo hortumundan kaynaklanıyor. bazı arkadaşlarda da aynı sorun vardı. Garanti kapsamında değişim yapılıyor.

Direksiyonu bilemiyorum, göreceli olabilir, en iyisi servisteki bir usta ile test sürüşü yapmanız

Yorum

ben şu an için en son 180 e çıktım ama 160 ı en az 10 kez geçmişimdir, öyle birşey ile karşılaşmadım...

Yorum

işte benim sorunda aynı böyle oldu. Aynur hanım yol bilgisayarınızda code 84 hatası yazdı mı? ya da aracı sıkıştırdığınız bi esnada mı oldu bu olay?

F30 Sport+

Yorum

araçta hata kodu yazmadı, servisle görüştüm bugun motora gelen hava hortumuyla ilgili bi sorun var dediler parça değişmeden yapmışlar, direksiyona bakılmış bi sorun yok dediler, yarın aracı almaya gideceğim, bi değişiklik varmı yarın farkederim

Yorum

peki aracınızda ne gibi değişim olduda arızayı anladınız? mesela benimki çekişten düştü sanki turbosuz ve hantal bir motor kullanıyor gibi oldum. serviste bişey anlamadı hata kodunu sildiler araç düzeldi..
            F30 Sport+

Yorum

sanırım Mehmet abinin başına gelen olay olmuş. Turbo hortumu çıkmıştı.
              InsigniaTEAM

Yorum

uyarıyı gördükten sonra araçı kullanmadım,
                araçta bişey yokmuş motoro giden küçük bi hava hortumu varmış onunla ilgili bi sorun muş , direksiyonlada ilgili problem olmadığını söylediler kulladığım yol zemininden kaynaklanıyormuş

Yorum

aynı opel servis bilgisizliği işte...
                  F30 Sport+

Yorum

Motordan gelen ses, ayanığınızı gazdan çektiğinizde "gır gır gır" şeklindemi geliyordu.
                    Eğer öyle ise turbo hortumu..
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

metalik sürtünme ile kuzu melemesi arası bir ses geliyor turbo hortumu çıkınca...

Yorum

Bu tanımın telifi bana ait

Orjinal yazı sahibi: alperen77
                        metalik sürtünme ile kuzu melemesi arası bir ses geliyor turbo hortumu çıkınca...
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

evet, kuzu melemesi. Teşekkür ederim gerçekten işime yaradı bu tanım

Yorum

Aynı sorun bendede oldu. Acaba yürümesi sıkıntı çıkarır mı ? Çekiciye gerek varmıdır ?

Yorum

Aracın garantisi geçen sene bitti . Bunu servis ücretsiz mi takmalıdır. Fabrika hatasi mıdır ? Yardımcı olur musunuz . Teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
                              X